Hjem > H > Hva Er Fleksinivå Telenor?

Hva er Fleksinivå Telenor?

Fleksi. Hver måned starter du med 10 GB for 449,-. Bruker du mer, går du automatisk over til neste nivå. For hvert nivå får du minst 5 GB for 50,- ekstra, helt opp til 60 GB for 799,-.

Les mer

Derav, kan man bytte abonnement når man har swap?

Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter bestilling av SWAP. Du kan ha seks SWAP-avtaler totalt (per kunde). Etter et år kan du bytte inn din SWAP-mobil i en valgfri ny mobil, hvis du oppretter en ny SWAP 24-måneders mobilavtale. Dessuten, hva koster det å ringe telenor kundeservice 09000?

Kundeservice 09000
LittBruk, minutt-/startpris0,39/0,99
FriBruk Fast, BBT Hjemmetelefon, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Fast&Mobil+FriBruk Utland, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Norden, minutt-/startpris0,00/0,00

Er Telenor og Telia det samme?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993. Du kan også spørre hvordan melde feil til telenor? Ring kundeservice

Du melder om feilen ved å ringe kundeservice på 915 09000.

Så, hvordan endre adresse på telenor?

Du kan melde flytting ved å kontakte Kundeservice. Når du melder flytting, får du også et flyttetilbud fra oss. For bredbånd og hjemmetelefon bør du gi oss beskjed tre uker før ønsket oppkoblingsdato. Hva er portering? Portering er innen datavitenskap prosessen ved å tilpasse programvare slik at et kjørbart program kan brukes i et datamiljø som er forskjellig fra det som det opprinnelig ble skrevet for. For eksempel, forskjellig operativsystem, CPU, eller et tredjeparts bibliotek.

Hvordan beholde mobilnummer?

Med innføringen av nummerportabilitet for mobiltelefoni kan du beholde mobilnummeret selv om du bytter operatør. Onsdag godkjente Post- og teletilsynet en forskrift som gjør at du som mobilkunde kan beholde mobilnummeret ditt selv om du bytter mobilselskap. Deretter, hvem eier teliasonera? Den svenske og den finske staten eier tilsammen 51 % av aksjene. Andre store eiere er Swedbank og Fjerde AP-fondet. De selskapene TeliaSonera forvalter i Sverige er Telia, mobilselskapet Halebop og nettselskapet Skanova, mens hovedmerkenavnet er Sonera i Finland.

Er det bindingstid på Telia?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å si opp enten det gjelder enkeltprodukter, tjenester eller hele abonnementet ditt. Husk at vi har én måneds oppsigelsestid, og at du kan være bundet av bindingstid. Så snart oppsigelsen din er registrert vil du motta en bekreftelse på e-post.

By Derman

Hvordan slette sikkerhetskopi i iCloud? :: Hvordan legge til familiemedlem på Spotify?
Nyttige lenker