Hjem > K > Kan Man Slette Meldinger På Iphone?

Kan man slette meldinger på iPhone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.

Les mer

Så, hvordan lage talemelding?

I WhatsApp går du til en samtale, og så trykker du på mikrofon-ikonet til høyre for meldingsfeltet. Hold fingeren inne mens du leser inn meldingen din, og så slipp når du er ferdig. Også, hvordan bytte fra imessage til sms? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Hvorfor får jeg ikke sendt meldinger?

Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette kan i mange tilfeller løse problemet. Finn SMS-innstillingene på telefonen din og kontroller at nummer til meldingssentral (SMSC) er +47 920 01 000. Se bruksanvisningen for telefonen om du er usikker. Følgelig, hvorfor får man ikke sendt sms? Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

Derav, kan man slette tekstmeldinger?

Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.
Kan man angre en SMS? Skulle du være så uheldig å sende en tekstmelding til feil mottaker, er det bare å sende en 'slett'-kommando til mottakerens mobilelefon. Tekstmeldingen blir da slettet fra mobilens minne. Dette forutsetter imidlertid at mottakeren ikke allerede har lest tekstmeldingen.

Kan man angre SMS?

Mens du i enkelte tilfeller kan tilbakekalle en e-post før den når mottaker, finnes ikke den samme muligheten dersom du sender tekstmeldinger med mobiltelefonen. For du kan ikke angre en sendt sms? - Nei, det er ikke mulig. Hvordan lage din egen telefonsvarer? MobilSvar

Sjekke MobilSvar fra en annen telefon

  1. Ring + 47 og ditt mobilnummer.
  2. Når du hører din egen velkomsthilsen, avbryt denne med å taste *.
  3. Tast deretter din MobilSvar-kode, trykk #.

Tilsvarende, hvordan lage telefonsvarer på android?

Velg Telefon

  1. Velg Telefon.
  2. Velg Tastatur.
  3. Trykk og hold inne nummer 1.
  4. Hvis personsvar ikke er innstilt, velg LEGG TIL NUMMER.
  5. Velg Mobilsvarnummer.
  6. Skriv inn Mobilsvarnummer og velg OK. Gjenta trinn 2-4 for å sjekke personsvar.

By Caren

Hvordan kopiere mailadresser fra Excel til Outlook? :: Hvordan klipper man en film?
Nyttige lenker