Hjem > H > Hva Gjør Jeg Med Min Gamle Iphone?

Hva gjør jeg med min gamle iPhone?

Lever din gamle enhet i en av våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken. Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker.

Les mer

Derav, hva kan man gjøre med en gammel ipad?

Gjør om den du har, til den du heller vil ha.

Det er lett å levere inn en kvalifisert enhet og få kredit som du kan bruke på et nytt produkt, eller få et gavekort fra Apple, som du kan bruke når som helst. Hvis enheten ikke er godkjent for kredit, resirkulerer vi den uten at det koster deg noe.
Når kommer iPhone 14? iPhone 14: lanseringsdato

september 2021, og den kom på markedet 24. september.

Hvordan fungerer Apple Trade in?

Apple Trade In. Bytt inn hvilken som helst enhet i hvilken som helst stand. Vi gir deg kredit eller resirkulerer den gratis. Hvordan overføre fra gammel til ny iPhone? Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

Følgelig, hvem tar imot gamle mobiltelefoner?

Gjenvinning

  • Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  • Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.
Hvordan Reset iPad? Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Så, hvor mange år varer en ipad?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. Dessuten, hvor kaste ipad? Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner.

Hva koster iPhone 14?

I Norge koster den 10.690 kroner fra Apple direkte.

By Elysee Yow

Når kommer iPhone 15? :: Hva kan ikke kastes i blandet avfall?
Nyttige lenker