Hjem > H > Hva Er Vip Shopping?

Hva er VIP shopping?

VIP SHOPPING

Dette er spesielle tilbud du vil få innbydelse til i butikkene til Elkjøp. Dette kan være tidlig tilgang til nye produkter eller tidlig tilgang til kommende tilbud. Så følg med på din telefon og epost om du får en innbydelse til et Elkjøp VIP Shopping arrangement.

Les mer

Deretter, hva er outlet vare?

Et outlet selger overskuddslager, utgående modeller og egne produktlinjer direkte til konsument, uavhengig av detaljhandelen som distribusjonskanal. Kan man få rabatt på Elkjøp? Elkjøps kundeklubb - for privatkunder

Du får rabatt på utvalgte produkter hver måned, og du får alltid kvitteringen på e-post. I tillegg får du også en rekke kundefordeler og eksklusive tilbud fra våre partnere.

Hva betyr Outlet vare Elkjøp?

Elkjøp Outlet selger produkter som av en eller annen grunn er returnert til våre varehus eller har stått i utstilling. Disse varene blir kontrollert og vi sørger for at de fungerer som det skal. Produktet blir eventuelt reparert, og all informasjon som måtte være lagret på det blir slettet. Hva er demo varer? Demovarer er gode produkter til lave priser som ikke lenger kan selges som nye av ulike grunner. Produktene kan ha ødelagt emballasje, blitt brukt til demo, vært retunert på angrefrist, reparert av leverandør eller lignedne. På produktsiden vil det stå tilstanden til produktet og en beskrivelse.

Folk spør også hva selger elkjøp?

Selskapet driver salg av forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater gjennom 415 varehus i Norge, Sverige, Danmark, Finland og på Island, Grønland og Færøyene. Man kan også spørre hvor ofte har dnb supertilbud? Tilbudet kommer 12 ganger i året. Send SUPERTILBUD til 04800 så får du varsel på SMS hver gang det er Supertilbud.

Er det Prisgaranti på Elkjøp?

Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris. Dersom du ønsker å benytte Prismatch, er det viktig å sette seg inn i hvordan kundegarantien fungerer. Kan man bruke gavekort på nett Elkjøp? Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan ikke benyttes som onlinebetaling for klikk&hent eller send til butikk.

Hva er en demo telefon?

Dette er såvidt brukte mobiltelefoner som av en eller annen grunn ikke kan selges som nye. Det kan være at produktene har blitt brukt til utstilling eller demo, har ødelagt emballasje, er returnert innen angrefrist, reparert av leverandør og lignende.

By Held Fagerquist

Hva het Elkjøp før? :: Hvorfor bruker vi parenteser i matematikk?
Nyttige lenker