Hjem > H > Hva Kreves For Å Få Bankid På Mobil?

Hva kreves for å få BankID på mobil?

Det er en forutsetning at du har en mobiloperatør og en bank som støtter BankID på mobil. De fleste operatører og banker tilbyr BankID på mobil. Telefonen trenger ikke å være en smarttelefon. Tjenesten ble laget før smarttelefonenes tid og vil kunne fungere på telefoner av anne format.

Les mer

Tilsvarende, kan man vippse penger til sverige?

Fungerer Vipps til Swish eller MobilePay? Nei, ikke per nå. Men syv ulike land i Europa samarbeider med å få en internasjonal løsning, der det blir mulighet for å Vippse fra Norge til og fra noen med eksempelvis Swish (Sverige) eller MobilePay (Danmark, Finland). Hvordan betale til en svensk konto? For å utføre en utenlandsbetaling må du ha følgende opplysninger:

  1. Mottakers konto. IBAN kreves ved betalinger til Europa og noen land utenfor Europa. Se hvilke land som har innført IBAN.
  2. Mottakerbankens BIC/SWIFT-adresse.
  3. Mottakers navn og adresse.
  4. Valutasort du ønsker å betale i.

Du kan også spørre hvordan betale i sverige?

Betal i svenske kroner i Sverige

I kassa på konsumen i Sverige får man valget mellom å betale i norske eller svenske kroner når man betaler med kort. Er du på grensehandel i Sverige, eller i Sverige eller utlandet for øvrig, lønner det seg alltid å betale i lokal valuta.
Hvor lang tid tar en brevgiro? – Da må overføringen ha vært en giroinnbetaling. Hvis du bruker giro for å betale inn penger til en annens konto, tar dette 3-4 virkedager uansett, sier informasjonssjef i DnB NOR (og Postbanken) Aud-Helen Rasmussen til DinSide.

Derav, hvor kan man heve giro utbetaling?

Bankene slutter med banktjenester gjennom Posten, og erstatter dette med banktjenester i butikk. Der må du ha bankkort med PIN-kode for å få heve giroer og ta ut kontanter. Dette gjør at NAV må utbetale på andre måter enn med utbetalingsanvisning (giro). Tilsvarende, hvordan betalte man regninger før? Før vi kunne betale regninger i nettbanken, måtte alle regninger betales ved fysisk oppmøte i banken. Folk tok med seg regninger, trakk kølapper og ventet på hjelp. Etterhvert kom postbanken og man kunne betale med brevgiro og telegiro.

Så, hvordan få utbetalt giro?

En Giro Utbetaling er et verdipapir som sendes til betalingsmottakeren per brevpost. Mottakeren må så levere denne til sin bank (eventuelt postkontor eller post i butikk) for honorering (utbetaling). Tilsvarende, hvor mye kan man ta ut på posten? Med tjenesten «Kontanttjenester i butikk» kan du nå ta ut opptil 10.000 kroner og gjøre innskudd på opptil 20.000 kroner i 1450 butikker over hele landet. Posten tilbyr i dag banktjenester fra DNB gjennom 1400 landpostruter 1400 Post i Butikk.

Man kan også spørre hvordan bruke giro?

Giro og faktura

Giroblanketten blir ofte sendt sammen med en faktura til kunden, men den kan også være en del av selve fakturaen. Kunden kan så betale for de varer eller tjenester han har mottatt ved å levere giroen inn i banken sin, eller så kan han betale den over nettbank.

By Shuman

Hvordan laste ned sikkerhetskopi til iPhone? :: Hvordan overføre penger til noen?
Nyttige lenker