Hjem > H > Hva Er Chrome Os?

Hva er Chrome OS?

Chromebook er en ny type datamaskin som er utviklet så du skal kunne gjøre ting raskere og enklere. Chromebook-maskiner bruker Chrome OS, som er et operativsystem med lagring i nettskyen, det beste fra Google innebygd og flere lag med sikkerhet.

Les mer

Så, hva er forskjell på bærbar pc og chromebook?

På mange måter kan man si at en Chromebook er likere en smarttelefon i oppsett enn en PC. Forskjellen på en Chromebook og andre PCer er operativsystemet som blir brukt. Mens en PC bruker programmer, bruker en Chromebook apper. Hvorfor Chromebook? For de aller fleste databrukere vil en Chromebook bety bedre ytelse og mindre vedlikehold sammenlignet med dyrere maskiner. Chromebook er et fornuftig og godt valg, enten om du trenger å oppgradere din egen maskin, eller om barnet ditt trenger en ny bærbar PC for å gjøre hjemmeleksene.

Og et annet spørsmål, er chromebook bra for skole?

– Vi har jo hatt Chromebook i bruk i flere år av flere grunner. Det er en veldig robust og god maskin for skoleelever som er kostnadseffektiv, og den gir mange muligheter for digital kompetanse. Det er et godt verktøy, mener han. Man kan også spørre er chromebooken pc? Chromebook er en fellesbetegnelse for bærbare-PC-er som har operativsystemet Chrome OS, utviklet av Google. Mange PC-produsenter som Samsung, HP, Acer og ASUS har Chromebooks i sitt sortiment, som alle krever innlogging med Google-konto for å fungere optimalt.

Kan man bruke Word på Chromebook?

Du kan bruke Chromebooken din til å åpne, redigere, laste ned og konvertere mange Microsoft® Office-filer, for eksempel Word-, PowerPoint- og Excel-filer. Viktig: Før du begynner å redigere Office-filer, bør du sjekke at Chromebook-programvaren er oppdatert. Hva er VivoBook? Asus VivoBook er en 15-tommers bærbar PC som er betydelig lettere enn mange av sine konkurrenter. VivoBook, med sin 15,6-tommers full HD-matte skjerm, gir skarpe, detaljerte bilder og farger som ser virkelighetstro ut.

Også, kan man laste ned programmer på chromebook?

Det er en fordel å ha god tilgang til å koble seg opp mot internett når man bruker en Chromebook. Ellers er det ikke mulig å laste ned programmer som er ment for Windows, men du må isteden ha apper til Chromebooken. Så, hvilken chromebook skal jeg velge? Beste Chromebook 2022

  • Lenovo. Ideapad Duet Chromebook. Sjekk Prisen.
  • Lenovo. ThinkPad C13 Yoga Chromebook. Sjekk Prisen.
  • HP. Chromebook 14. Sjekk Prisen.
  • Asus. Chromebook Flip C436. Sjekk Prisen.
  • HP. Chromebook x2. Sjekk Prisen.
  • Acer. Chromebook Spin 713. Sjekk Prisen.
  • Acer. Chromebook Spin 311. Sjekk Prisen.
  • Asus. Chromebook Flip C436.

Hvordan bestille skole PC?

Du kan bestille PC/Mac gjennom fylkeskommunens ordning, eller du kan bruke din egen hvis du har en god maskin fra før. Hvis du bestiller gjennom fylkeskommunens ordning, eier du maskinen selv, også etter endt videregående opplæring.

By Berry Daschofsky

Hvordan laste ned Office 365 på Chromebook? :: Hvordan oppdatere Chrome nettleser?
Nyttige lenker