Hjem > H > Hva Gjør Man Når Sim-Kort Er Låst?

Hva gjør man når SIM-kort er låst?

Har du glemt PIN-koden din, finnes det imidlertid en måte å få låst opp SIM-kortet likevel. Alt du trenger er den såkalte PUK-koden. «PUK står for Personal Unblocking Key, og er en kode som aktiveres om brukeren taster feil PIN flere ganger», ifølge Telenor. Som oftest har du tre forsøk.

Les mer

Man kan også spørre hvordan slå på sim-kortet?

Slå SIM-PIN-koden av eller på

  1. Hvis du har iPhone, går du til Innstillinger > Mobilnett > SIM-PIN-kode. Hvis du har iPad, går du til Innstillinger > Mobildata > SIM-PIN-kode.
  2. Slå SIM-PIN-koden av eller på.
  3. Hvis du blir bedt om det, angir du SIM-PIN-koden.
  4. Trykk på Ferdig.
Derav, hvordan åpne iphone sim-kort? Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPhone-enheten, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta med enheten til mobiloperatøren din eller en Apple Store-butikk for å få hjelp.

Og et annet spørsmål, hvordan finne ut hva pin-koden er?

PIN-koden er en firesifret kode som er tilknyttet SIM-kortet ditt. Hvert SIM-kort har en unik PIN-kode som står oppført i brevet som følger med kortet. Du må taste inn PIN-koden hver gang du skrur på mobilen. Du kan selv endre PIN-koden, slik at den blir enklere å huske. Hvordan skaffe PUK-kode? Hent PUK-kode på Mine sider

  1. Logg inn på Mine sider.
  2. Velg Mobil.
  3. Velg abonnementet det gjelder.
  4. Velg enheten eller SIM-kortet det gjelder under Enheter og SIM.
  5. Trykk på Vis PUK-koder (denne er kun synlig om du er registrert bruker av abonnementet)

Ta dette i betraktning, hvordan overføre fra gammel til ny iphone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.
Man kan også spørre er bilder lagret på sim-kort? Kjør alltid backup på mobilen din. Informasjon som er lagret på SIM-kortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

Ta dette i betraktning, hvordan slå av pin-kode på sim-kort samsung?

På Android produkter: Sett inn SIM kortet - Gå til “innstillinger” - Trykk “Sikkerhet” - Trykk på “Angi SIM-kortlås” - Fjern SIM-kort-lås. Hvordan endre kode på simkort iPhone? Endre PIN-kode iPhone

  1. Gå til innstillinger og velg mobilnett.
  2. Gå deretter til SIM-PIN-kode.
  3. Velg Endre PIN-kode.
  4. Tast først inn din nåværende PIN-kode, og velg så ny PIN-kode. Hvis du er usikker på hva som er nåværende PIN-kode finner du den i appen (app.phonero.no).

Så, har glemt pin-kode til iphone?

Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi.

By Lacefield Gorena

Hvordan overføre kontakter fra iPhone til sim-kort? :: Hvordan låse en celle?
Nyttige lenker