Hjem > S > Skal Forord Ha Sidetall?

Skal forord ha sidetall?

Sidetall (paginering)

I lengre oppgaver kan forord og sammendrag markeres med romertall (i, ii, iii osv.), mens normal paginering (1, 2, 3 osv.) starter med innledningen. Dersom oppgaven skal trykkes, kan det være nødvendig å legge inn blanke sider for å få sidetallene på riktig plass.

Les mer

Hvordan skal vedlegg nummereres?

Eventuelt vedlegg

Hvert vedlegg nummereres: Vedlegg 1, Vedlegg 2, osv. Vedlegg som har flere sider skal sidenummereres (pagineres) - hvert vedlegg begynner med side 1. HUSK å paginere oppgaven, sett inn sidetall fra og med ark 2. Med andre ord skal ikke tittelbladet ha sideangivelse.
Hvordan strukturere en oppgave? Hva bør en god akademisk oppgave inneholde?

  1. Svar på et spørsmål/en problemstilling.
  2. Leder leseren inn i temaet i oppgaven fra det generelle til det spesifikke.
  3. Har en struktur og et grunnlag som gjør at leser forstår diskusjonen.
  4. Diskuterer problemstillingen (må kunne argumenteres imot)

Skal litteraturlisten være med i innholdsfortegnelsen?

Innholdsfortegnelsen kan være en hjelp til å strukturere innholdet i teksten. Innholdsforteg- nelsen skal også bidra til at leseren raskt får en oversikt over fagteksten som presenteres. Overskriften «Innhold» skal ikke inkluderes i innholdsfortegnelsen. Litteraturliste og even- tuelle vedlegg skal inkluderes. Deretter, hvordan sende dokumenter på altinn? Hvis du skal sende data/dokumenter fra maskin til maskin tar du i bruk et ferdig oppsatt grensesnitt i Altinn for oversendelse. Hvis du ønsker at brukeren skal få tilgang til dokumentene via innboksen sin på altinn.no må du også sette opp en meldingstjeneste for å kunne sende lenken i en melding til brukerne.

Hva er et vedlegg?

Dokument (eller EPJ dokument) som har en spesiell type relasjon til et annet dokument (eller EPJ dokument). Hva er metode i bachelor? Hva er en metode? Vi kan gjerne si at en metode er et verktøy som benyttes for å samle inn og behandle data i en bacheloroppgave (Larsen, 2017). Ulike typer metode passer for å samle inn ulike typer data. Metoden du bruker må også passe med problemstillingen i oppgaven din.

Følgelig, hva regnes med i antall ord?

Antall ord – hva teller med? Studenten har selv ansvar for å oppgi omfanget i antall ord. Forside, forord, innholdsfortegnelse, registre, vedlegg og litteraturliste inngår som tillegg til oppgavens omfang, dvs. at det kommer i tillegg til det oppgitte antall ord. Og et annet spørsmål, hva er en kvalitativ metode? Kvalitativ metode er forskningsmetoder som brukes ved innsamling og analyse av kvalitative data. Dette er data som vanligvis foreligger i form av tekst, i motsetning til kvantitative data, som uttrykkes i form av tall eller andre mengdetermer.

Hva er et kort sammendrag?

Et sammendrag er en kortfattet gjengivelse av noe. I ordboka blir et «sammendrag» forklart som et resymé, et referat, en kort oversikt.

By Isle Higaneda

Kan man ha flere brukere på Spotify? :: Hvordan skrive en god prosjektoppgave?
Nyttige lenker