Hjem > E > Er Vy Og Ruter Det Samme?

Er Vy og Ruter det samme?

Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke) gjelder Vys egne billetter og priser. Kjøper du periodebillett hos Vy og trenger overgang til Ruters linjer i Oslo, kan du få dette inkludert i Vy-billetten mot et tillegg i prisen.

Les mer

Så, hvor mye er honnørrabatt?

Honnør får følgende rabatter:

Enkeltbillett: 50 prosent rabatt. Periodebillett: ingen rabatt.
Og et annet spørsmål, kan man kjøpe togbillett på stasjonen? Kjøp av togbilletter

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen.

Dessuten, kan jeg kjøpe billett for andre?

Du kan kjøpe både enkeltbillett og periodebillett for andre med RuterBillett-appen, og sende billetten til deres mobil. Gå til «Ny billett», velg «Kjøp til andre» og følg instruksene i appen. Kan man selge togbilletter? – Du kan videreselge billetter så lenge billetten ikke er kjøpt med en rabatt som den nye personen ikke har krav på, sier Eggebø. Dette gjelder for eksempel student- og barnebilletter. – Skulle du være i tvil, anbefaler vi deg å sjekke med oss. Du når oss på Facebook og via chat på NSB.no, sier Eggebø.

Kan man betale med vipps på toget?

Vipps er først ute med betaling på tog i Norge, og kommer til å etablere seg som betalingsløsning innenfor en rekke områder fremover, sier konstituert Vipps-sjef Rune Garborg. Derav, kan man avbestille togbillett vy? Avbestille billett:

Dersom du reiser med Vy (ikke andre togoperatører) og du har kjøpt billett med din Vy-profil i Vy-appen eller på vy.no, kan du enkelt avbestille denne før planlagt avgang under billettdetaljer på Min side. Det er også mulig å ringe kundeservice for hjelp.

Angående dette, kan man reise med tog nå?

Vi kan igjen reise som normalt med buss og tog i Norge. Det er ikke lenger krav eller anbefaling om å holde én meters avstand, og det er heller ikke lenger påbud om munnbind om bord. Også, hvordan velge sete vy? I appen velger du først reisestrekning og billettype (ordinær enkeltbillett eller periodebillett i 7, 30 eller 365 dager). Deretter får du anledning til å velge strekning og billettype med eller uten setereservasjon, slik illustrasjonen til høyre viser.

Kan du betale med kort på bussen?

På grunn av smittevernmyndighetenes avstandsregler mellom sjåfør og passasjer, har det ikke vært mulig å betale med bankkort eller reisekort på buss siden mars 2020.

By Nahshun

Hvordan ser jeg bildene i iCloud? :: Hvordan overføre Vy billett?
Nyttige lenker