Hjem > K > Kommer Ikke Inn På Apple-Id På Iphone?

Kommer ikke inn på Apple-ID på iPhone?

Hvis du får en melding om at Apple-ID-en din er låst eller deaktivert. Hvis du eller noen andre oppgir passordet ditt, svaret på sikkerhetsspørsmålet ditt eller annen kontoinformasjon feil for mange ganger, blir Apple-ID-en automatisk låst for å verne om sikkerheten din, og du får ikke logget på noen Apple-tjenester.

Les mer

Så, hvordan logge inn på apple-id på iphone?

Logg av på iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > [navnet ditt]. Rull ned til bunnen. Trykk på Logg av. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av.
Og et annet spørsmål, hva gjør jeg hvis jeg har glemt apple-id? Andre måter å finne Apple-ID-en din på

Du kan sjekke om du er logget på App Store, FaceTime eller Meldinger på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, og du kan sjekke om du er logget på iTunes for Windows på en PC.

Hvorfor kan jeg ikke logge av Apple-ID?

Hvis kontoen din er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker

«Apple-ID-en er deaktivert av hensyn til sikkerhet» «Du kan ikke logge på fordi kontoen ble deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker» «Apple-ID-en er låst av hensyn til sikkerhet»
I forhold til dette, kan barn ha egen apple-id? Hvis familiemedlemmet er under 13 år, oppretter du en Apple-ID for han eller henne. Be familiemedlemmet om å logge på iCloud på enheten sin med den nye Apple-ID-en.

Hvordan lage en Apple-ID for barn?

Hvis barnet ditt ikke har en Apple-ID, kan du opprette en Apple-ID for barnet når du konfigurerer Familiedeling. Hvis barnet ditt allerede har en Apple-ID, bør barnet fortsette å bruke den. Be barnet ditt om å logge på appleid.apple.com og sjekke at bursdagen deres er registrert riktig. Hvordan slå av synkronisering på iPhone? slårsynkronisert

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > navnet ditt.
  2. Trykk på iCloud.
  3. Trykk for å velge hvilke apper du vil at skal bruke iCloud.

Hvordan slette iPhone uten kode?

Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi. Også, hvordan sette iphone 7 i gjenopprettingsmodus? På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.

Hva må jeg gjøre før jeg selger iPhone?

Hvis du fremdeles har iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Hvis du har sammenkoblet en Apple Watch med iPhone, fjerner du sammenkoblingen med Apple Watch.
  2. Sikkerhetskopier enheten.
  3. Logg deg av iCloud og iTunes og App Store.
  4. Gå tilbake til Innstillinger og trykk på Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger.

By Cardew Ziech

Hvordan lager man en ny google-konto? :: Kan jeg ha flere Apple ID?
Nyttige lenker