Hjem > H > Hvis Jeg Ikke Er Hjemme Postnord?

Hvis jeg ikke er hjemme PostNord?

Med MyPack Home har kunden din mulighet til å velge

Velge levering uten bekreftelse, slik at pakken kan leveres selv om man ikke er hjemme. Angi ønsket leveringssted, som f. eks. bak huset, i en putekasse eller i garasjen.

Les mer

Deretter, når leverer postnord på døra?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Derav, hva skjer med pakker som ikke kommer frem? Det vil normalt bli sendt varsel på dag 1, dag 3 og dag 11 hvis pakken ikke har blitt hentet. På noen pakker er det ikke SMS og epost varsling. Da vil du få hentemelding i postkassen.

Hvem bruker PostNord?

NavnHandle
JollyroomTil Nettbutikken
JulaTil Nettbutikken
JulegenserbutikkenTil Nettbutikken
JYSKTil Nettbutikken
Er Posten og PostNord det samme? PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra . I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Hvor leverer man PostNord pakker?

PostNord finner du i 1600 butikker rundt omkring i Norge. Pakker kan du hente og sende i nærbutikken din, eller i våre egne PostNord-butikker. Alt for å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Deretter, når kommer postnord? PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Tilsvarende, hvor sent kan pakke komme?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17. Dessuten, blir det levert post på lørdager? Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert.

Følgelig, hvem har ansvaret når pakken ikke kommer frem?

Egentlig kjøpers ansvar

Det mange ikke vet, er at det egentlig er kjøper som har ansvaret for en vare under transport ved kjøp fra private. Kjøpsloven sier nemlig at varen anses som levert i det Posten tar over, og når varen er levert, har selgeren gjort jobben sin.

By Lesli

Hvordan etterlyse postpakke? :: Hva vil det si å betale med PayPal?
Nyttige lenker