Hjem > H > Hva Skal Man Gjøre Hvis Man Har Glemt Pin-Koden?

Hva skal man gjøre hvis man har glemt PIN-koden?

Har du glemt PIN-koden din, finnes det imidlertid en måte å få låst opp SIM-kortet likevel. Alt du trenger er den såkalte PUK-koden. «PUK står for Personal Unblocking Key, og er en kode som aktiveres om brukeren taster feil PIN flere ganger», ifølge Telenor. Som oftest har du tre forsøk.

Les mer

Dessuten, hvordan låse opp skjermlås samsung?

Tilbakestill mønsteret ditt (bare for Android 4.4 eller eldre)

  1. Når du har prøvd å låse opp telefonen flere ganger, ser du «Har du glemt mønsteret?». Trykk på Har du glemt mønsteret?
  2. Skriv inn brukernavnet og passordet for Google-kontoen du har lagt til på telefonen tidligere.
  3. Tilbakestill skjermlåsen.
Og et annet spørsmål, hvordan gjøre at telefonen ikke skrur seg av? Gå til Innstillinger > Skjerm. Trykk på Hvilemodus, og velg hvor lenge telefonen kan være inaktiv før den går i hvilemodus.

Også, hvordan få vekk skjermlås?

Angi eller endre en skjermlås

  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Sikkerhet. Hvis du ikke finner «Sikkerhet», går du til telefonprodusentens nettsted for brukerstøtte for å få hjelp.
  3. For å velge en skjermlåstype, trykk på Skjermlås.
  4. Trykk på alternativet for skjermlås som du vil bruke.
Og et annet spørsmål, hvordan skru av skjermlås på iphone? På tidligere iPhone-modeller: Gå til Innstillinger > Touch ID og kode. På enheter uten Touch ID går du til Innstillinger > Sikkerhetskode. Her finner du flere innstillinger og valg: Slå av sikkerhetskode: Trykk på dette alternativet for å slå av sikkerhetskoden.

Du kan også spørre hvordan finne pin-kode på iphone?

Hvis du har iPhone, går du til Innstillinger > Mobilnett > SIM-PIN-kode. Hvis du har iPad, går du til Innstillinger > Mobildata > SIM-PIN-kode. Hvordan låse opp SIM-kort? Du kan låse og låse opp hvert av SIM-kortene i enheten med en PIN-kode. Når et SIM-kort er låst, er kortets abonnement beskyttet mot misbruk. Det betyr at du må angi PIN-koden hver gang du starter enheten. Hvis du taster inn feil PIN-kode for mange ganger, vil SIM-kortet bli blokkert.

Også, hva skjer hvis man skriver feil pin-kode?

Dersom du har skrevet inn feil PIN-kode tre ganger så vil kortet ditt bli sperret frem til neste dag. Det vil si at du kan bruke kredittkortet igjen dagen etterpå. Har du glemt PIN-koden din kan du enkelt finne den igjen i appen eller i nettbanken. Hvordan unngå at skjermen låser seg? For å unngå at skjermen slår seg av må du åpne Innstillinger (Klikk Windows-tasten, og skriv «Innstillinger» for å finne appen enkelt). Velg System, og klikk på Strøm og hvilemodus i menyen. Derfra velger du hvor lang tid du vil at det skal ta før skjermen slår seg av.

Hvordan nullstille Samsung uten passord?

Hvis du er låst ute av enheten, kan du utføre en tilbakestilling til fabrikkstandard ved å bruke knappene på enheten.

  1. 1 Slå av enheten.
  2. 2 Trykk og hold inne Volum opp- knappen, Av/på- knappen og Hjem- knappen samtidig.
  3. 3 Når skjermmenyen vises, slipper du knappene.

By Marcie

Hvordan resette Android? :: Hvordan resette låst iPad?
Nyttige lenker