Hjem > H > Hva Er Itunes Konto?

Hva er iTunes konto?

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som iCloud, App Store, iTunes Store, Apple Music med mer.

Les mer

Hvordan finne iPhone på PC?

Hvis du bruker Windows eller macOS Mojave eller eldre, vises enheten øverst til venstre i iTunes-vinduet. Hvis du ikke ser enheten din på datamaskinen, kan du lese om hva du kan gjøre. Hvis du har flere enheter koblet til datamaskinen, klikker du på enhetssymbolet og velger deretter enheten fra menyen. Deretter, hvordan koble til itunes på iphone? Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel, åpne iTunes, og velg enheten din. Finn ut hva du kan gjøre hvis enheten ikke vises på datamaskinen. Klikk på Oversikt på venstre side i iTunes-vinduet. Velg «Synkroniser med [enheten] over Wi-Fi.»

Så, hvordan aktivere iphone som er deaktivert?

Finn iPhonen i Finder eller i iTunes på datamaskinen den er koblet til. (Se hvordan du finner en tilkoblet iPhone.) Velg Gjenopprett når du får velge mellom Gjenopprett og Oppdater. Datamaskinen laster ned programvare for iPhone og starter gjenopprettingsprosessen. Hvor mye koster det å ha iTunes? Velg abonnementet som passer best for deg.

Apple Music er tilgjengelig på iTunes og for iOS- og Android-enheter. kr 65/md. kr 119/md.

Hvor finner jeg kjøpshistorikk?

Se gjennom bestillingsloggen

  1. Åpne Google Play Butikk-appen. på mobilenheten din.
  2. Trykk på menyen. Konto.
  3. Trykk på Kjøpslogg.
I forhold til dette, hvorfor kommer ikke iphone opp i finder? Hvis du koblet iPhonen eller iPaden til Macen med en USB-kabel og ikke ser den i Finder-sidepanelet, kan du sjekke følgende: Forsikre deg om at kabelen er riktig tilkoblet. Hvis Macen og enheten din er koblet sammen på riktig måte, vil du kunne se at enheten lades opp.

Hvordan koble iPhone til laptop?

Ved å bruke en USB-kabel eller -adapter kan du koble iPhone direkte til en Mac eller Windows-PC. Forsikre deg om at du har én av følgende: Mac med en USB-port og OS X 10.9 eller nyere. Følgelig, hvorfor kobler ikke iphone til pc? Sørg for at iOS- eller iPadOS-enheten er slått på, låst opp og viser Hjem-skjermen. Sjekk at du har den nyeste programvaren for Macen eller Windows-PC-en. Hvis du bruker iTunes, må du sørge for at du har den nyeste versjonen. Hvis du ser et Vil du godkjenne maskinen?-varsel, låser du opp enheten og trykker på Godkjenn.

Så, hvordan sette iphone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.

By Russi

Hvem kan gå på steinerskolen? :: Hvordan logge seg inn på iCloud?
Nyttige lenker