Hjem > H > Hva Er Min Bildestrøm?

Hva er Min bildestrøm?

iCloud-bilder og Min bildestrøm* laster opp bildene dine automatisk, slik at du kan se dem hjemme eller mens du er på farten. iCloud-bilder laster også opp videoene dine og holder alle endringene dine oppdatert. Du kan få tilgang til samlingen din på disse enhetene når du logger på iCloud med Apple-ID-en din.

Les mer

Hvordan logge seg inn på iCloud?

Logg på iCloud.com

Gå til iCloud.com og logg på med din Apple-ID. Hvis du allerede er logget på enheten med Apple‑ID‑en din, og enheten har Touch ID eller Face ID, kan du bruke det for å logge på iCloud.com.
Hvordan få iCloud-bilder på iPhone? På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud.
  3. Trykk på Bilder, og slå på iCloud-bilder.

Hvordan åpne iCloud på iPhone?

På en iOS-enhet åpner du Innstillinger-appen, velger iCloud og slår på iCloud Drive. For å aktivere iCloud Photo Library, må du også aktivere alternativet Bilder her. På en Mac åpner du iCloud-innstillingsvinduet og aktiverer det. På en Windows-PC, åpne iCloud for Windows-applikasjonen og aktiver den. Hvorfor oppdateres ikke Bilder på mac? Sjekk at Wi-Fi er slått på, og at du har internett-tilkobling. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder. Sørg for at Last opp til Min bildestrøm er slått på. Hvis du ikke ser dette alternativet, slår du på iCloud-bilder for å beholde bildene og videoene dine i iCloud i stedet.

Blir Bilder slettet fra iCloud?

Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen. Tilsvarende, kan man logge på icloud fra pc? På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer. Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din.

Dessuten, hvordan få tilgang til bildene på icloud?

iCloudtilgang

På iCloud.com

  1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Gå til iCloud Drive.
  3. Nederst til høyre velger du Nylig slettede objekter.
  4. Bla gjennom listen med filer.
Også, hva er en icloud konto? iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie.

Hva er forskjellen på iCloud og min sky?

iCloud er imidlertid mer enn bare lagring av bilder og filer. Skytjenesten rommer også andre funksjoner du kanskje bruker daglig, som kalender, påminnelser, notater eller dokumenter lagret i de skybaserte «iWork for iCloud»-programmene (Pages for tekstbehandling, Numbers for regneark eller Keynote til presentasjoner).

By Mosera Whitacker

Hvordan få gamle Bilder på ny iPhone? :: Hvordan åpne iCloud Mail?
Nyttige lenker