Hjem > K > Kan Man Bruke Google Chromecast Uten Wi-Fi?

Kan man bruke Google Chromecast uten Wi-Fi?

Chromecast uten wifi via guest mode

Du trenger ikke lenger knytte din smarttelefon til det lokale wifi-nettverket for å bruke Chromecast. Det skyldes en fiks løsning som heter guest mode. Primærfunksjonen er at du kan ha folk på besøk som kan caste ting på TV-en uten at de kobler seg på wifi-en din.

Les mer

Du kan også spørre hvordan bruke chromecast med mobilnett?

Last ned Chromecast-appen på telefon nummer to (Last ned her: iPhone, Android) Kjør Chromecast-appen på telefon nummer to. Følg instruksjonene, pass på at du kobler Chromecasten til nettet som deles fra telefon nummer én. Nå trenger du ikke telefon nummer to lenger. Kan man bruke Chromecast med iPhone? Chromecast kan brukes til å strømme video, lyd og bilder, fra din iPhone til en TV, prosjektor eller dataskjerm. Du kan strømme alt fra din Google konto, eller fra tjenestetilbydere som Netflix, YouTube eller HBO.

Hvordan Chromecast fra iPhone til TV?

Google Home

  1. Last ned Google Home-appen fra App Store.
  2. Sørg for at Chromecast er aktiv og og satt opp. Øverst til høyre på iPhone ser du et caste-ikon.
  3. Trykk på dette ikonet og velg hvilken casting-enhet du vil speile innholdet på iPhone til.
  4. Til slutt vil TV-en din laste inn videoen eller musikken fra din iPhone.
Så, hvordan caste fra mobil til tv? Cast innhold fra enheten til TV-en din
  1. Koble enheten din til samme Wi-Fi-nettverk som Android TV.
  2. Åpne appen som har innholdet du vil caste.
  3. Finn og velg Cast. i appen.
  4. Velg navnet til TV-en din på enheten.
  5. Du er koblet til når Cast. endrer farge.

Hvordan koble til mobil til TV?

Hvis mobiltelefonen (eller nettbrettet) har en HDMI-kontakt, er det enkelt. Alt du trenger da for å få bildet over til TV-en er å skaffe en kabel med Micro-HDMI-plugg i den enden som skal inn i telefonen og vanlig stor HDMI-plugg i den enden som skal inn i TV-en. Angående dette, kan appletv brukes uten wi-fi? Prøv å koble Apple TV-enheten direkte til ruteren, eller til et kabel- eller DSL-modem med en Ethernet-kabel. Apple TV kan kobles til internett trådløst eller med kabel. Når du bruker en Ethernet-kabel, bruker Apple TV automatisk den tilkoblingen i stedet for Wi-Fi-nettverket.

Følgelig, hvordan se tv via iphone?

Du kan vise det som vises på iPhonen din, på Apple TV eller en smart-TV.

  1. Åpne Kontrollsenter på iPhonen.
  2. Trykk på , og velg deretter Apple TV-enheten eller en AirPlay 2-aktivert smart-TV som avspillingsmål. Hvis en AirPlay-kode vises på TV-skjermen, oppgir du koden på iPhone.
Dessuten, hvorfor får jeg ikke opp chromecast ikonet? Hvis Chromecast-enheten din er oppført, er den koblet til samme nettverk som Android-enheten. Hvis Chromecast-enheten din ikke er oppført, kan den være koblet til et annet nettverk enn Android-enheten. Gå til Googles brukerstøtte for å få hjelp til å bytte nettverk.

Hvilken app for Chromecast?

Google Home-appen hjelper deg gjennom trinnene for å konfigurere Chromecasten din. Dette inkluderer Chromecast og Chromecast Ultra. Hvis du allerede har konfigurert Chromecast på en mobilenhet, trenger du ikke å konfigurere den igjen på en annen mobilenhet hvis alle enhetene er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

By Mortensen

Hvordan få bilde fra PC til skjerm? :: Kan iPhone kobles til Chromecast?
Nyttige lenker