Hjem > K > Kan Airpods Brukes Til Pc?

Kan AirPods brukes til pc?

Og dette dekker også hvordan du kobler AirPods til PC: Slå på Bluetooth og la den koble seg sammen. Hvis den ikke vises på listen over enheter, slår du av Bluetooth og begynner på nytt. Hvis det fortsatt er en no-go, prøv en reset.

Les mer

Hvordan koble ørepropper til iPhone?

Koble enheten sammen med Bluetooth-tilbehør

  1. På enheten din går du til Innstillinger > Bluetooth. Deretter slår du på Bluetooth.
  2. Sett tilbehøret i søkemodus, og vent på at det dukker opp på enheten.
  3. For å sammenkoble trykker du på tilbehørets navn når det vises på skjermen.
Følgelig, hvor mye koster en airpod?
AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK

I forhold til dette, kan man kjøpe airpods uten etui?

Om du fortsatt ikke finner dine AirPods eller etuiet, eller en av delene er skadet (væskeskadet eller annet), så kan du enkelt bestille enten venstre eller høyre AirPod, eller nytt etui. Angående dette, er airpods 1 vanntett? AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene.

Også, kan airpods lades trådløst?

Det er enkelt å lade med det trådløse ladeetuiet. Du legger bare AirPods i etuiet og plasserer det på en Qi-ladeplate. LED-indikatoren foran på etuiet viser at AirPods lader. Og når du ikke har ladeplaten for hånden, kan du lade via Lightning-porten. Hvordan få av Ideal of Sweden deksel AirPods? For å fjerne dekselet anbefaler vi følgende:

  1. Bruk begge hender for å trykke vekk hjørnene nederst på dekselet, start med et hjørne.
  2. Du kan bruke et mykt og spisst objekt for å åpne dekselet.

Hvordan renser man hodetelefoner?

- Hvis du har «in-ear»-typen, med silikon-trakter, kan du ta av traktene og gni dem inn med en klut som er dynket i såpevann. Tørk dem etterpå med litt tørkepapir. - Hvis du har øreplugger i hardplast som ligger i ytre øret, kan du forsøke med en bomullsdott med litt alkohol på, og tørke forsiktig av dem. Hvordan bytte puter på AirPods Pro? Slik tar du av og setter på øreplugger

For å sette på en øreplugg retter du den inn etter det ovalformede festet på AirPod. Med fingrene på bunnen av ørepluggen presser du den mot festet inntil du hører at den klikker på plass.

Hvorfor kobler ikke AirPods til iPhone?

(Hvis du ikke ser AirPods i Innstillinger > Bluetooth, går du til neste trinn.) Trykk på Glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte. Koble til AirPods på nytt: Med AirPods i ladeetuiet og lokket åpent, plasser AirPods nær iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen til enheten.

By Ellen Winney

Hvorfor vil ikke AirPods koble til iPhone? :: Hvordan koble opp AirPods til Mac?
Nyttige lenker