Hjem > H > Hvorfor Skal Jeg Vælge En Iphone?

Hvorfor skal jeg vælge en iPhone?

iPhone fungerer sømløst med alle andre Apple-enheter.

Du kan ta telefonen med Apple Watch. Ta et bilde med iPhone og se det umiddelbart på iPad. Aktivere Delt Internett så Macen får nettilgang via iPhone. Åpne AirPods for første gang, og se at de kobler seg automatisk til iPhone.

Les mer

Hvor mange Volt er en iPhone lader?

Apples 20-watts USB-C-strømforsyningsenhet

Frekvens: 50 til 60 Hz, en-faset. Nettspenning: 100 til 240 VAC. Utgangsspenning/strøm: 9 VDC / 2,2 A.
Hva er forskjellen på iPhone 13 og iPhone 13 Pro? Det er på innsiden at årets modeller skiller seg mest fra fjorårets. Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre.

Kommer iPhone 13 med lader?

Som del av miljøtiltakene våre følger det ikke lenger med lader eller EarPods når du kjøper iPhone 13 eller iPhone 13 mini. Det følger imidlertid med en USB-C-til-Lightning-kabel som støtter rask lading, og som er kompatibel med USB-C-ladere og datamaskinporter. Hva er best av iPhone eller Samsung? Magasinet Råd & Røn, oktober 2021: På listen av over 125 testede mobiler er det Apple iPhone 13 Pro Max 128GB som får førsteplassen med 83 poeng. På en tredelt andreplass med 81 poeng hver kommer Apple iPhone 13 Pro 128 GB, Samsung Galaxy S21 og Sony X 5 II. Tredjeplassen får iPhone 12 Pro Max med 80 poeng.

Hvorfor er iPhone bedre enn Android?

iPhone eller Android: Hvorfor iPhone er bedre. iPhone er enklere å bruke. iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android. Dessuten, hvor mange watt iphone lader? Oversikt. USB-C-laderen på 30 watt fra Apple gir rask og effektiv lading – uansett om du er hjemme, på kontoret eller på farten. Laderen kan kobles til alle USB-C-kompatible enheter.

Hvor mange watt er en mobillader?

Omregnet til effekt, som oppgis på noen ladere, betyr det fra 2,5 watt (W) og helt opp til 10,5 watt (5V x 0,5A = 2,5W, eller 5V x 2,1A = 10,5W). De fleste ladere som følger med mobiltelefoner er på fra 700 mA til 1000 mA (1A). Kan iPhone 12 lades med gammel lader? Ladekabel fra USB-C Lyn vil ikke hjelpe deg mye hvis du ikke har hatt en enhet tidligere Apple med plugglader USB-C som du kan bruke til iPhone 12. Du må kjøpe en ny lader og være veldig forsiktig med den må oppfylle standardene Apple og å være MFi.

Man kan også spørre er iphone 13 pro verdt det?

I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen.

By Juliane Iwanejko

Hva er forskjellen på iPhone 12 pro og iPhone 13 Pro? :: Hvordan få bedre kvalitet på bilder iPhone?
Nyttige lenker