Hjem > H > Hva Er Mått?

Hva er mått?

Kjært barn har mange navn. Borebiller er kjent under mange lokale navn - blant annet tremakk, tremark, mått, mott, mit, mår, veggsmed, dødningeur, bankebille med mer. Generelt er skader av borebiller vanligere i kyststrøk enn i innlandet på grunn av høyere fuktighet.

Les mer

Hvor lenge lever borebiller?

Stripet borebille er et av våre vanligste treborende insekter. Det er larvene som gjør skade på treverket, ikke selve billen. Larvestadiet varer i 3-5 år. Angående dette, hvordan bli kvitt furubukk? Utkjøring av sagtømmer før furubukken flyr på våren/forsommeren er det beste og mest effektive mottiltak. Nære slektninger av furubukken i Japan og Nord-Amerika overfører en liten rundorm (furuvednematoden) som kan drepe furu.

Hvilken skade gjør skjeggkre?

Er skjeggkre farlige? Skjeggkre er ikke farlige og gjør minimale materielle skader i bygg. De er likevel å regne som et skadedyr fordi de gjerne oppleves som sjenerende og ubehagelige, spesielt i store mengder. Dessuten, hvordan bli kvitt skrukketroll? Sjekk om lufteluker har netting for å holde dyr ute, eller om det er andre veier der skrukketroll kan komme inn. For øvrig er beste middel for å fjerne skrukketroll en feiekost - det er mye mer miljøvennlig enn å drepe dem med insektmidler.

Og et annet spørsmål, hvordan finne møll?

For å unngå nye angrep er det viktig å finne ut hvor insektene oppholder seg. Som regel finner du de på loft og i kjeller eller andre steder hvor tekstilene oppbevares. Hvor kommer melmøll fra? Melmøll: kommer ofte inn i boligen som skjulte gjester via infiserte melposer eller andre matprodukter. Melmøll: kommer ofte inn i boligen som skjulte gjester via infiserte melposer eller andre matprodukter.

Også, hva spiser melmøll?

Dukker først opp som små, hvite larver, mens de som voksne er brune biller, som på bildet. Melmøll: Møll som livnærer seg av forskjellige sorter mel. Flekket tyvbille: En bille som er svært allsidig i kosten, og spiser det mest så lenge maten er tørr. Tilsvarende, hvor gjemmer møll seg? Møll kommer ofte inn i huset gjennom matvarer. De gjemmer seg i mel eller grynprodukter som du har med fra matbutikken. Ofte kommer de i matvarene allerede når de produseres og pakkes fra produsenten og ikke butikken, hvor det er snakk om hygiene fra produsentens side.

Og et annet spørsmål, hva er møllkuler?

Naftalen/møllkuler

De besto av det svært giftige stoffet naftalen som fremstilles fra steinkulltjære. Dampen fra naftalen var både avvisende og dødelig for møll (dødelig dersom det naftalenholdige møllmiddelet lå i en lufttett plastpose sammen med møllen/tekstilene).

By Dulci Badia

Similar articles

Hvilken lyd lager mus? :: Kan man høre husbukk?
Nyttige lenker