Hjem > H > Hva Er Music Freedom Telenor?

Hva er Music Freedom Telenor?

Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av dataen din. Music Freedom kan bestilles som en tilleggstjeneste for kun 49,-/mnd på ditt bedriftsabonnement. Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat, Soundcloudog Google Music, og fungerer i hele EU/EØS.

Les mer

Hvordan legge inn MP3 fil på iPhone?

Metode 1: Legg MP3 automatisk til iPhone

Trinn 1: Åpne den nyeste versjonen av iTunes og klikk filet > Legg til fil i biblioteket . Legg deretter MP3-filer til iTunes-biblioteket fra harddisken. Hvis du ikke har iTunes, kan du laste det ned direkte fra Apples nettsted.
Hvordan kan jeg laste ned musikk til iPhone? Last ned musikk på nytt i iTunes Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne iTunes Store-appen. På iPhone eller iPod touch: Trykk på Mer.
  2. Trykk på Musikk.
  3. Finn musikken du vil laste ned på nytt, og trykk på den.
  4. Trykk på Last ned-knappen.

Hvordan kan jeg laste ned musikk fra YouTube?

Last ned sanger

Du kan laste ned enkeltsanger fra videosiden ved å trykke på omslagsbildet for en sang og deretter trykke på Last ned eller ved å trykke på menyen og deretter trykke på Last ned .
Og et annet spørsmål, hvordan dele spotify liste med andre? Deling av spillelister med venner

Åpne Spotify og gå til spillelisten du vil dele. Klikk eller trykk på de tre små prikkene øverst og velg Del. Dette vil gi deg alle delingsalternativene.

Hvordan opprette spilleliste?

Trykk på Neste på avspillingssiden for en sang. Trykk lenge på en sang. Trykk på Legg til i spilleliste på menyen som dukker opp. Trykk på Ny spilleliste, eller velg en eksisterende spilleliste. Hvordan få Spotify? Slik installerer du:

  1. Registrer deg. SPOTIFY: Registrer deg for Premium-medlemskap hos Spotify.
  2. Åpne nettleseren på mobilen. SPOTIFY: Gå til http://m.spotify.com i mobilens nettleser, eller søk etter Spotify i App Store/Android Market.
  3. Last ned applikasjonen. Nå vil du ha et nytt ikon for musikkprogrammet på mobilen.

Hva er privat økt på Spotify?

Når du er i en privat økt, spiller Spotify ikke din lytteaktivitet. Alt du lytter til i denne sesjonen, er fortsatt privat. I tillegg bruker Spotify ikke noen data fra private økter i algoritmer til anbefaler deg ny musikk . Ta dette i betraktning, hvordan logge ut av alle enheter på spotify? Alt du trenger å gjøre er å logge deg på spotify.com, trykke på brukernavnet ditt og «account»-lenka. Der finner du knappen «sign out everywhere», som umiddelbart logger deg ut fra alle enheter der du er logget på. Det betyr med andre ord at du må logge på igjen på enhetene du vil bruke.

Og et annet spørsmål, hvordan slette konto på spotify?

Slik går du frem:

  1. Klikk her for å gå til Spotify hjelpeside.
  2. Logg inn med Facebook eller med brukernavn og passord.
  3. Velg Account.
  4. Velg I want to close my Spotify account permanetly.
  5. Velg Close account.
  6. Igjen må du velge Close account.
  7. Så trykk Continue.

By Modestine Groholski

Hvordan laste ned musikk fra YouTube på mobilen? :: Hvordan lage offline spilleliste på Spotify?
Nyttige lenker