Hjem > K > Kan Man Bruke Samme Deksel Til Iphone 11 Og 11 Pro?

Kan man bruke samme deksel til iPhone 11 og 11 pro?

Ja! Målene på flere modeller skiller seg bare med 0,1-0,2 mm, noe som betyr at det samme dekselet vil passe perfekt til flere iPhone-modeller.

Les mer

Deretter, kan man bruke samme deksel til iphone 12 og 13?

Enkelt sagt sammen vil iPhone 12 eller 12 mini-etui ikke passe iPhone 13 eller 13 mini. Dette skyldes først og fremst bare en faktor, som er den bakre kameramodulen. Også, hvilken iphone er best 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Hvilken iPhone er størst?

Den største iPhonen du kan kjøpe akkurat nå er iPhone 13 Pro Max; den har en 6.7 tommers OLED-skjerm, den største som noen gang er montert på en iPhone, og den måler 160.8 x 78.1 x 7.4 mm, noe som gjør den til den største iPhone Apple har produsert til dags dato, med hensyn til skjermstørrelse. Hva er forskjell på iPhone 11 og iPhone 11 Pro? De to Pro-modellene har OLED-skjermer på henholdsvis 5,8 og 6,5 tommer – disse kalles Super Retina XDR, og er i stand til å levere HDR-bilder med en lysstyrke på hele 1200 nits. iPhone 11 har på sin side en LCD-skjerm (Liquid Retina HD) som også lar bildene og videoene dine skinne.

Er iPhone 11 og 12 like store?

Skjermen er like stor på begge mobiltelefonene. Det som skiller dem fra hverandre er skjermteknologi og oppløsning. Er iPhone 12 Pro Max og iPhone 13 Pro Max like store? iPhone 13 Pro Max passer til store hender

Den største Apple-mobilen kommer akkurat som sin forgjenger, iPhone 12 Pro Max, med 6,7″ skjerm med en oppløsning på 2778 x 1284 piksler. Den normale Pro-modellen har til sammenligning en skjerm på 6,1″ og en oppløsning på 2532 x 1170 piksler.

Er iPhone 7 og 8 like store?

iPhone 7-modellene har stort sett samme størrelse som iPhone 8-telefonene. Dessuten, hvilken iphone skal jeg kjøpe? iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic.

I forhold til dette, hvor lønner det seg å kjøpe iphone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

By Kano Rohrdanz

Hva slags lader har iPhone? :: Hva er målene på en iPhone?
Nyttige lenker