Hjem > H > Hva Koster Et Kassasystem?

Hva koster et kassasystem?

Et månedlig abonnement på 279 kroner gir deg et kassasystem som er godkjent for bokføringspliktige. Fordeler: Gratis kassasystem, kan oppgraderes til betalingsversjon som tilfredsstiller skattemyndighetenes krav.

Les mer

Hvordan finne gamle kvitteringer?

Kontoutskrift skal holde

Kvitteringer forsvinner. Heldigvis finnes det nå elektroniske løsninger på problemet. Men om du ikke finner verken digitale eller analoge kvitteringer, finnes det enda en utvei: Kontoutskrifter.
Hva koster det å vippse 50000? Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1 % av beløpet.

Kan man slette historikk på Vipps?

En av endringene som nå har kommet, er muligheten til å blokkere kontakter, men det finnes per i dag ingen mulighet til å slette kontakter eller betalinger fra historikken. Hvorfor kan jeg ikke motta penger på Vipps? Har du vippset fra bankkonto, får mottaker pengene med en gang. Har du vippset fra betalingskort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene. Har du byttet bank, men glemt å bytte mottakskonto i Vipps så kan pengene være overført til den gamle kontoen din.

Hvordan overføre penger på Vipps?

Slik betaler du i Vipps

Søk opp hvem du vil betale til i kontaktlisten din. Legg inn beløpet, og trykk på "Send penger". Vipps, så er pengene på vei. Vipps vennebetaling går på sekundet når du vippser fra konto.
Hvordan få Vipps 15 år? For å bruke Vipps mellom 15-18 år trenger ungdommen BankID. Dette må bestilles av foreldre, og ungdommen må komme innom oss med gyldig pass.

Dessuten, hva koster det å vippse 15000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner på beløp opptil 5 000 kroner. Skal du vippse mer enn 5 000 kroner, koster det 1 % av beløpet. Vippsing til lag, foreninger og bedrifter er gratis uansett beløp. Derav, hvor mange ganger kan man vippse 5000? Man kan vippse en høyere sum, men vippser du 5000 kroner eller mindre er det ingen gebyrer ved å bruke Vipps. Men hvis du vippser over 5000 kroner er gebyret på 1 % av beløpet. For å unngå gebyr hvis du for eksempel skal vippse 15 000 kroner, lønner det seg derfor å vippse 5000 kroner tre ganger.

Kan man vippse 15000?

For å unngå gebyr, må du vippse maks 5.000 kroner i slengen. Vippser du 5.001 kroner eller mer, betaler du 1 prosent av beløpet i gebyr. Vippsere under 15 år kan sende inntil 22.000 kroner per år, og motta inntil 8 000 kroner per år.

By Gerita

Hvordan bokføre vipps? :: Hvordan bokføre et salg?
Nyttige lenker