Hjem > E > Er Det Trygt Å Bruke Snapchat?

Er det trygt å bruke Snapchat?

Snapchat kan gi uante konsekvenser

Det som skulle være et uskyldig bilde, kan fort ende opp som ditt verste mareritt. Du kan bli misbrukt på pornografiske nettsider, bildene kan bli delt med kontaktnettverket ditt eller du kan bli offer for utpressing.

Les mer

Du kan også spørre hvor mange barn har snapchat?

80 prosent av alle barn og unge i alderen 9-18 år bruker Snapchat. Foto: Mia Oshiro Junge, NTB scanpix (ill.) 3395 barn og unge over hele landet har svart på Medietilsynets årlige undersøkelse «Barn og medier». Hva betyr 12+ aldersgrense? De aller fleste sosiale medier har 13 års aldersgrense. Når det står 12+ betyr det egentlig fra 13 år og oppover.

Følgelig, hvorfor er det aldersgrenser?

En aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller å få tilgang til noe. Vi har aldersgrenser, fordi tilsynet mener at de som er under aldersgrensen, ikke bør få oppleve, se eller gjøre det samme som de som er over aldersgrensen. Folk spør også er det aldersgrense på energidrikker? Det er ikke aldersgrense på energidrikker. Det er et høyt koffeininnhold i energidrikker, derfor anbefaler vi ikke barn og ungdom å drikke det.

Hvordan begrense Snapchat?

Se Snapchat-innstillingen ved å gå til kameraskjermen, trykke på profilikonet i toppen, og deretter trykke på tannhjuls-ikonet. Skroll ned til "Hvem kan …" for å begrense hvem som kan kontakte deg, se din Story, eller se posisjonen din på kartet. Kan man slumre noen på snap? Ved å trykke på funksjonen «snooze», kan du da ta en liten pause fra en venn, gruppe eller en side du har fått nok av. I sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og Twitter får du hele tiden nye meldinger fra de du har valgt å følge med på.

Så, kan man skjule snap story?

Skjule Stories på Uforsk: Du kan alltid skjule hvilken som helst Story du ikke ønsker å se. Bare trykk og hold på en Story, og trykk 'Skjul'. Og et annet spørsmål, hva betyr den grå boksen på snapchat? Den hule lilla pilen betyr at Snap med lyd har blitt åpnet. Den fylte blå pilen betyr at du sender en chat. Den hule blå pilen betyr at chatten din har blitt åpnet. Den fylte grå pilen betyr at personen du sendte en venneforespørsel til ikke har akseptert den ennå.

Hvordan vet man at man er blokkert på Iphone?

Gå til Innstillinger > Telefon og trykk på Blokkerte kontakter for å se listen.

By Harhay

Hvordan følge opp en søknad? :: Hvem kommer opp på Legg til raskt på Snapchat?
Nyttige lenker