Hjem > H > Hva Er Viatrumf?

Hva er ViaTrumf?

ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem.

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man ha to kort på trumf?

Nå kan Trumf Visa-kunder dele sin kredittramme med inntil 3 familiemedlemmer. Og et annet spørsmål, er kiwi pluss gratis? Du registrerer deg gratis her. Alle KIWI PLUSS-kunder blir automatisk Trumf-medlem, og får samtidig alle fordelene og bonusen som hører med, helt gratis. Ved å registrere bankkortet slipper du å bruke et ekstra bonuskort når du betaler i kassa, og bonusen din går rett inn på Trumf-kontoen. Du handler som vanlig.

Man kan også spørre hvorfor heter kiwi kiwi?

Den første butikken

Torsdag 15. mars 1979 åpner to ivrige menn døra til en 170 kvadratmeter stor dagligvarehandel i Hokksund. De har laget et helt nytt lavpriskonsept, og de har funnet på navn, logo og farger selv: KIWI-navnet laget de ved å bruke de to første bokstavene i etternavnene sine: Tor Kirkeng og Svein Wike.
Hvordan få Kiwi Trumf? Få 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt og ferskpakket fisk hos KIWI. Du må være innlogget Trumf-medlem for å melde deg på KIWI PLUSS, aktivere en bonusbetaling hos KIWI eller for å se og endre dine kommunikasjonsinnstillinger fra KIWI.

Du kan også spørre når er det trippeltrumf i 2022?

Men hvor ofte er Trippel-Trumf egentlig? Det pleier å dukke opp en gang i måneden. Torsdag 13. januar 2022 er en slik dato, så da bør man kjøpe inn alt av varer som tåler oppbevaring, her er en liste med trippel trumf 2022 datoer. Når er det trippeltrumf i 2021?

ÅrMånedDato
2020November12
2020Desember3
2021Januar14
2021Februar11

Ta dette i betraktning, hvilke dato er det trippel trumf?

Trippel-Trumf Torsdag!

mars er det Trippel-Trumf. Da får du som Trumf-medlem hele 3 % Trumf-bonus på alt du handler hos KIWI, SPAR, Joker, MENY, Jacob's, CC mat og Nærbutikken*. Du får også Trippel-Trumf hos Apotek 1** og i butikk hos Mester Grønn***.
Folk spør også hvem er med i trumf? Trumf er NorgesGruppens fordelsprogram, som lar kunder tjene Trumf-bonus ved handel i butikker som Meny, Kiwi, Joker og Spar. Bonusen kan konverteres til penger som overføres til kundens brukskonto, eller de kan konverteres til EuroBonus-poeng eller benyttes i Trumf-systemet.

Hva kan man bruke Trumf til?

Bruk din Trumf-bonus som betaling når du handler hos MENY eller overfør bonusen til din bankkonto. Velg selv hvordan du vil bruke den! Du kan når som helst ta ut din oppsparte bonus.

By MacLay

Hvordan slå på SIM-kortet? :: Hvordan overføre Bilder fra mobil til minnepinne?
Nyttige lenker