Hjem > H > Hva Bruker Så Mye Strøm På Mobilen?

Hva bruker så mye strøm på mobilen?

Hvis du er en flittig bruker av mobilen lader du trolig ofte. Sosiale medier, surfing og strømming av musikk, tømmer mobilen raskt for strøm, og mobilen rekker ikke en full dag. Det er en myte at det er åpne apper som er de største synderne når det gjelder batteriforbruk.

Les mer

Hvorfor går mobilen fort tom for strøm?

Unngå situasjoner der telefonen kan overopphetes, spesielt når batteriet er fulladet. Batteriet tømmes mye raskere når det er varmt, selv når det ikke er i bruk. Denne typen tømming kan skade batteriet. Angående dette, hva skal man gjøre hvis mobilen ikke vil lade? Det lille hullet til ladeporten har nemlig tendens til å samle på støv og annen skitt fra bukselomma eller veska. Ser du at det befinner det seg mye rusk inne i ladeporten kan det være nettopp dette som forhindrer at telefonen din lader som normalt.

Hvordan lade smarttelefon?

Her er ti tips til hvordan du lader mobilen din på best mulig måte:

  1. Lad telefonen i romtemperatur.
  2. Bruk original lader.
  3. Bruk lader med riktig CE-merking.
  4. Lad heller fra støpsel enn fra datamaskin.
  5. Flymodus gir raskere ladetid.
  6. Du trenger ikke vente til batteriet er tomt.
  7. Unngå tomt batteri med nødlader.
  8. Bruk ladedeksel.
Derav, hva tapper mest strøm? 60 prosent går til oppvarming. 15-20 prosent til varmtvann. 15 prosent til elektriske apparater. 10 prosent til belysning.

Så, hva gjør at iphonen bruker så mye strøm?

Denne finner du ved å åpne innstillingene, gå til «Generelt», velge «Bruk» og deretter «Batteribruk». Her ser du en oversikt over hva som har brukt mest batteri. Hva stjeler strøm på bilen? Et batteri som ikke er toppladet, fortsetter å miste strømmen sakte men sikkert. I tillegg gjør salt og sørpe sitt for utladingen. Strømmen har et liv utenfor batteriet. Salt er en svært god strømleder, og saltlake som har sprutet inn i motorrommet kan legge seg på batteripolene og «stjele» strøm, sier Engebretsen.

Hva er dårlig Batteritilstand iPhone?

Du tenker kanskje at telefonen din har maksimal batterikapasitet fordi den starter på 100 %, og at dette er den eneste optimale tilstanden man kan vurdere. Faktisk er ikke det helt sant. Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand. Folk spør også hvor mye strøm bruker bluetooth? Resultatene viser at avspilling av lyd via Bluetooth bruker i det vesentlige like mye strøm som å spille av lyd over høyttalere eller hodetelefoner med Bluetooth slått av. I gjennomsnitt registrerte enhetene våre bare en økning på 0.2% i strømforbruk når du spiller av lyd via Bluetooth.

Hvordan rengjøre ladeport iPhone?

Finn frem en vanlig tannpirker i tre og pirk forsiktig ut dritten som befinner seg der inne. En plast-tannpirker bør også gå greit, men unngå å bruke noe som kan lede strøm, som en binder eller knappenål.

By Tychonn

Hvordan lade mobil uten strøm? :: Hvordan bli kvitt virus på Samsung?
Nyttige lenker