Hjem > F > Finnes Det Helt Gratis Vpn?

Finnes det helt gratis VPN?

VPN (Virtuelt Privat nettverk) tilbys normalt som en betalingstjeneste, men det er også enkelte gratis VPN-tjenester på nettet. VPN har den egenskapen at den skjuler IP-adresser. Det betyr at det ikke er mulig for innehaveren av den nettsiden du ser på å hente ut denne informasjonen.

Les mer

Hvilken gratis VPN er best?

Dette er de 6 beste gratis VPN tjenestene for Norge i øyeblikket:

  1. ProtonVPN. Gratis versjon.
  2. Windscribe. Bra hastighet for å være gratis.
  3. TunnelBear. Tilbyr 500MB i mnd gratis.
  4. Hotspot Shield. Gratis versjon med bruk for en enhet.
  5. Speedify. Gratisversjon med 2GB per mnd.
  6. GooseVPN. Tilbyr prøveperiode.
Hvordan sette opp en VPN? Koble til et VPN
  1. I Innstillinger velger du Nettverk & Internett->VPN.
  2. Ved siden av VPN-tilkoblingen du vil bruke, velger du Koble til.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn brukernavn og passord eller annen påloggingsinformasjon.

Hva koster VPN?

SelskapPris pr. månedBindingstid
ExpressVPN$6.6715 måneder
NordVPN$3.7124 måneder
CyberGhost$2.2536 måneder
IPVanish$3.7512 måneder
Hvorfor bruker man VPN? VPN står for Virtual Private Network, men forkortelsen duger like bra for den norske oversettelsen; virtuelt privat nettverk. Fordeler med VPN er at du vil kunne surfe tryggere på Internett, uten at dataene dine eller internett-trafikken din er synlig for uvedkommende.

Man kan også spørre er nordvpn bra?

Totalt sett er NordVPN den beste leverandøren i dagens marked. Årsaken er at de tilbyr svært lave priser (gitt at du kjøper langvarige pakker), pluss at tjenesten presterer bra på tvers av ulike enheter. Kombinert med nyttige ekstrafunksjoner (torrent-servere, kill-switch etc) er NordVPN en tjeneste som anbefales. Hvordan få amerikanske Netflix? Siden Netflix da tror at du befinner deg i USA vil Netflix vise deg den amerikanske versjonen av Netflix. Det er dermed egentlig ganske lett. Det du må gjøre er bare å laste ned en VPN, koble til en amerikansk server, og deretter gå inn på Netflix.com. Dette kan gjøres på under 5 minutter.

Derav, når lønner det seg å skru på vpn?

Du bør alltid bruke VPN når du surfer på åpne, trådløse nett. Det vil si når du er på kafé, hotell og flyplasser – eller på reise i utlandet. Men det kan være kjekt å vite at du ikke trenger å bruke VPN når du surfer på mobilnettet i Norge, da dette er trygt. Angående dette, kan man spore vpn? VPN-tilkobling

En VPN gir deg en ny IP-adresse som ikke kan spores tilbake til deg som bruker. I tillegg krypterer en VPN dine data, så andre ikke vil ha mulighet til å stjele eller lese den lenger.

Er VPN lov i Norge?

Det er helt lovlig å benytte en VPN tjeneste i Norge og de aller fleste andre land, men det er hvordan du bruker den dette kommer an på. Mange som benytter en VPN benytter den til å skjule nedlastning av ulovlige filer eller til torrent og denne typen aktivitet er ikke lovlig uansett om du benytter en VPN eller ei.

By Sension Okumura

Hvor trygt er VPN? :: Hvordan lage sololje?
Nyttige lenker