Hjem > H > Hva Er Betalingsutsettelse?

Hva er betalingsutsettelse?

Dette betyr at du deler opp en betaling i flere mindre beløp som betales over et gitt tidsrom eller at du utsetter betalingen, gjerne rentefritt, i en lengre periode. Betalingsutsettelse er en god løsning hvis du har brukt for noe nå, men ikke har mulighet til å betale før om noen måneder.

Les mer

Kan man delbetale på Elkjøp?

Vi hjelper deg med finansieringen av ditt nye kjøkken. Med kjøkkenfinansiering kan du velge delbetaling med et fast månedsbeløp og du kan søke om beløp mellom kr 25 000 og kr 150 000. Kan man bruke Vipps på Elkjøp? Nå kan de fleste Elkjøp-kunder bruke Vipps istedenfor kontanter eller kortmaskin ved kassene. Samarbeidet med Vipps er også svært effektivt for kunder som har bestilt varer på nett og vil hente det i butikk. Nå leveres varene direkte på parkeringsplassen og kan betales med telefon rett fra bilen.

Kan man bruke Klarna på Elkjøp?

Det er trygt, enkelt og smooth

Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid - eller du kan betale alt med én gang.
Hvordan søke om betalingsutsettelse Lånekassen? Du kan utsette betalingen

Alle som har lån i Lånekassen kan til vanlig utsette betalingen 36 ganger uten å måtte oppgi en grunn. Under koronapandemien har alle fått ekstra utsettelser. Du søker om betalingsutsettelse på Dine sider, og du trenger ikke å begrunne hvorfor du søker, eller sende inn dokumentasjon.

Hva er avdragsordning?

Hva innebærer avdragsordningen

Avdragsordningen er et tilbud til deg som fortsatt har problemer med å betale kravet når det er slutt på betalingsutsettelsen. Kravet vil ikke bli innkrevd i avdragsperioden. Du kan likevel innfri kravene frivillig dersom den økonomiske situasjonen din bedrer seg.
Hvordan fungerer delbetaling Elkjøp? Med betalingsutsettelse kan du utsette betalingen på et kjøp i 4, 6, 9 eller 12 måneder. Den første måneden betaler du et utsettelsesgebyr på kr 275,-, 349,-, 425,- eller 499,-. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet eller dele det opp i månedlige avdrag tilpasset din egen økonomi.

I forhold til dette, hva betyr det å kjøpe noe på avbetaling?

Avbetaling er avdragsvis betaling. Etter kjøpekontrakten skal kjøperen betale en del kontant og resten av kjøpesummen avdragsvis etter å ha mottatt gjenstanden, og den gir selgeren rett til å ta varen tilbake hvis avdragene ikke betales i rett tid (salgspant). Deretter, hvordan fungerer klarna konto? Klarna-appen gir deg full oversikt over hva du skal betale, og når betalingen forfaller. I appen kan du også betale med ett klikk - ingen behov for å skrive inn lange og kompliserte KID-nummer. Du kan også betale med fakturadetaljene du mottar på e-post.

Hvordan fungerer klikk og hent Elkjøp?

Slik fungerer Klikk og Hent:

Du mottar en SMS når varen er funnet frem og ligger klar for henting. Varen er reservert fra du mottar SMS-en og ut neste arbeidsdag. Du betaler ingen ekstra kostnader eller frakt og kan hente varen når det passer deg.

By Waylan

Hva er den største tidsforskjellen i verden? :: Er klikk og hent bindende?
Nyttige lenker