Hjem > N > Når Bruker Man Apostrof Over E?

Når bruker man apostrof over e?

Hovedregel. Som hovedregel skal det ikke være apostrof ved genitivsuttrykk på norsk, heller ikke ved forbokstavord (initialord) som ender på stor bokstav, forbokstavord som leses som vanlige ord, eller ved hele tall. I ord som slutter på -s, -x eller -z, markeres genitiv bare med apostrof.

Les mer

Derav, hva er et spesialtegn?

Spesialtegn er tegn som ikke finnes på tastaturoppsettet. De kan brukes ved enten å trykke på en kombinasjon av taster på tastaturet eller bruke tegnkartet i Windows. Hvordan få tøddel over o på PC? på tastaturet ditt så er det en knapp med " ^ ~ " og ".."(under oppover piler = ^) nærme enter knappen. trykk på denne så trykker du "o" eller "a" da får du tødler/prikker over bokstaven .

Hva betyr <>?

Ulikheter brukes når vi vil sammenligne størrelser, og vi har fire ulikhetstegn: >, 'større enn'. ≥, 'større enn eller lik'. <, 'mindre enn'. Hvordan skrive ide på tastatur? Det kan variere fra tastatur til tastatur, men vanligvis får du skrevet aksenttegnene slik: Alt Gr+\ (tasten til venstre for backspace/slettetasten): akutt-tegnet som i idé. Skift+\ (tasten til venstre for backspace/slettetasten): gravistegnet, som i Genève.

Hva er alt knappen på Mac?

Alt (kalt option på Mac OS) er tasten som ligger til venstre for mellomromstasten på normale tastaturer. Tasten er en modifiseringstast som kan endre funksjonen til andre taster, ved at en holder Alt nede samtidig som en trykker den andre tasten. Hvordan uttales n på spansk?

a: (a)g: (ge)n: (ene)
b: (be) [be alta/be larga/be grande]h: (hache)ñ: (eñe)
c: (ce)i: (i) [i latina]o: (o)
ch: (che)j: (jota)p: (pe)
d: (de)k: (ka)q: (cu)

Hvordan skrive ß på Mac?

ß skriver du ved å trykke på ±tasten på et norsk tastatur, ö med ø-tasten, ä med æ-tasten og ü med å-tasten. Og et annet spørsmål, hvorfor virker ikke tastaturet på mac? Forsikre deg om at tilkoblingen er skikkelig satt inn i porten. Koble tastaturet til en annen USB-port eller til en annen Mac. Hvis dette løser problemet, er det mulig at Macen din må repareres. Ta den med til en Apple Store-butikk eller en Apple-autorisert serviceleverandør.

Tilsvarende, hvordan få på macbook air?

Hvis Macen ikke vil slå seg på etter at du har trykket på av/på-knappen, følger du denne fremgangsmåten.

  1. Kontroller at Macen er koblet til strømnettet.
  2. Trykk på og hold inne av/på-knappen på Macen i minst ti sekunder.
  3. Hvis du ikke ser noen endringer på Macen, trykker du på (og slipper) av/på-knappen som normalt.

By Gowrie

Hvorfor kan jeg ikke betale til bedrifter med Vipps? :: Hvordan få tegnet på PC?
Nyttige lenker