Hjem > N > Når Kommer Apple Pay Til Dnb?

Når kommer Apple Pay til DNB?

- Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Rasmus Figenschou i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

Les mer

Hvilke banker aksepterer Apple Pay?

De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand. I forhold til dette, hvordan bruke apple pay med dnb? Først åpner du appen Wallet og trykker på plusstegnet. Deretter følger du instruksjonene på skjermen. Gå til Innstillinger, åpne Wallet og Apple Pay og velg Legg til kredittkort eller debetkort. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Folk spør også hvordan betale med iphone dnb?

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen. Hvordan betale med mobilen DNB? Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.

Følgelig, hvor finner jeg qr kode til dnb?

QR-koden vil du finne i en melding i din postkasse i nettbanken. Postkassen finner du ved å trykke på det grønne informasjonsikonet øverst til høyre. Hvem tar Apple Pay i Norge? Mens banker som DNB og SpareBank 1 har takket pent nei, har Sbanken, BRAbank, ST1 og Storebrand omfavnet den nye betalingstjenesten. I tillegg har de britiske selskapene Monese og Revolut åpnet for Apple Pay til sine norske kunder.

Hvilke butikker tar Apple Pay?

Du kan bruke Apple Pay i alle butikker over hele verden som aksepterer kontaktløse Mastercard eller Visa-kort. Du kan også bruke Apple Pay i nettbutikker og apper hvis de har en avtale om betaling med Apple Pay. Følgelig, hvor bruke apple pay? Apple Pay kan brukes alle steder som godtar kontaktløs betaling – fra automater og matbutikker til drosjer og kollektivtransport. I apper og på nettet. Bruk Apple Pay til å betale for kjøp i Safari på iPhone, iPad og Mac.

Du kan også spørre hvordan betale med iphone?

Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID

  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.

By Adali Tashima

Hvordan betale uten kort? :: Hvordan melder jeg meg ut av Coop?
Nyttige lenker