Hjem > H > Hva Er Cellular På Apple Watch?

Hva er Cellular på Apple Watch?

Apple Watch GPS + Cellular

Med GPS + Cellular-modellene av Apple Watch Series 7 og Apple Watch SE med et aktivt mobilabonnement kan du ringe, sende tekstmeldinger og mye mer – uten å ha med iPhonen. Ved å holde inne sideknappen kan du ringe nødetatene hvis du trenger hjelp i utlandet.

Les mer

Tilsvarende, hva er forskjell på apple watch se og 6?

Apple Watch SE har hakket mindre prosessorkraft enn Apple Watch Series 6 – men det har ifølge anmelderne lite å si i hverdagen: Dette er en nemlig en fantastisk smartklokke, bare til en litt lavere pris. Apple Watch SE kommer i tre farger i aluminium, og har skjerm av Ion-X-glass. Hva er forskjellen på Apple Watch 5 og 6? Apple Watch Series 6 byr på et knippe forbedringer sammenlignet med fjorårets Series 5-modell. Den har blant annet en ny sensor som kan måle oksygennivået i blodet og en raskere prosessor.

Hvilken Apple Watch er best for Trening?

Apple Watch Series 7 – En super treningsklokke. Er du først og fremst ute etter en treningsklokke som måler det den skal med høy presisjon, både når det kommer til puls og GPS-data, som tross alt er de to viktigste dataene en pulsklokke registrerer, så er Apple Watch Series 7 et meget godt valg. Hva er Cellular på iPad? Hvis du har en iPad-modell med Wi-Fi + Cellular, kan du tegne et mobildataabonnement. Dermed kan du holde deg tilkoblet selv når du ikke har tilgang til Wi-Fi.

Skal det være sim kort i Apple Watch?

4G-versjonen av Apple Watch Series 4 benytter ikke et fysisk SIM-kort, men såkalt eSIM – embedded SIM. Foreløpig er det kun Telenor og Telia som støtter Apple Watch med eSIM – har du en annen operatør får du altså ikke brukt 4G-funksjonaliteten i Apple Watch. Hvilken Apple Watch bør jeg velge? Apple Watch 7 er en smartklokke i toppklassen. Den byr egentlig på mer av det samme som forgjengeren, ettersom den ikke er så veldig ulik Apple Watch 6. Den har i bunn og grunn den samme prosessorbrikken og få nye funksjoner, men de få nyhetene Apple Watch 7 har kommet med er nyttige.

Kan man bade med Apple Watch SE?

Apple Watch er vannbestandig, men ikke vanntett. * Du kan for eksempel ha på deg og bruke Apple Watch under trening (det er greit å utsette den for svette), i regn og mens du vasker hendene. Hva er forskjellen på Apple Watch 6 og 7? Krystallglasset er redesignet slik at det skal motstå riper og sprekker bedre enn tidligere. Skjermen er mer lyssterk enn før, og innendørs avgir den 70 % mer lys. Dessuten har den vanntetthet ned til 50 meter (akkurat som Apple Watch 6), men Apple Watch 7 har i tillegg fått en IP6X-sertifisering for støvbestandighet.

Hva er forskjellen på Apple Watch SE og 5?

Den største forskjellen på series 5, series 6 og Apple Watch SE finner du under selve klokka. Her skjuler det seg ulike helsesensorer i alle tre, der series 6 har den mest avanserte, og SE-klokka har den enkleste.

By Julianna Tondreau

Hva er forskjellen på Apple Watch 4 og 5? :: Er happy plugs vanntett?
Nyttige lenker