Hjem > K > Kan Mottaker Betale Porto?

Kan mottaker betale porto?

Du som sender pakken må betale for både porto og gebyret for postoppkrav når du sender pakken, så hvis du ønsker at mottaker skal betale gebyret for postoppkrav må du avklare dette og bake det inn i prisen du skriver på postoppkravet. Mottakeren som henter pakken betaler til Posten, så overfører de pengene til deg.

Les mer

Hvordan fungerer post i butikk?

Det er ikke vanskelig å sende post i butikk. Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord. Hvordan fungerer norgespakke? Norgespakke™ 0–35 kg er sporbar og gjelder for pakker opptil 35 kilo. Ved tap eller skade gis det erstatning for inntil 10 000 kroner. Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Leveringstiden er veiledende.

Har ikke fått hentemelding Posten?

Hvorfor får jeg ikke e-varsling på alle pakker? Dersom din leverandør har fått oppgitt ditt mobilnummer og/eller e-postadresse, vil du på de fleste pakkeprodukter bli varslet på SMS eller e-post om at pakken er kommet til hentekontoret. Mottar du varsling på SMS eller epost vil du ikke få hentemelding i postkassen. Hvem betaler frakt på FINN? Som selger av en vare på FINN, får en kjøpsforespørsler fra potensielt flere kjøpere. Selger velger selv hvem som skal få kjøpe varen. Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Pengene holdes hos FINN til varen er levert.

Hva koster pakke med sporing?

pakke

sporing

VektPris
0–350 g115,–
351–1000 g175,–
1001–2000 g275,–
Deretter, hvordan funker postboks? Postboksen kan brukes av hele husstanden, og du kan hente posten når det passer for deg, innenfor Postens åpningstider. Du mottar post hver ukedag. Din postboks er klar til bruk fire virkedager fra bestillingsdato. Husk å ta med legitimasjon for utlevering av nøkler på poststedet.

Hva er postboksadresse?

Postboks er en personlig og stasjonær postkasse til utleie hos postvesenet. Leietaker blir tildelt en boks med tilhørende nøkkel og unikt nummer. Tradisjonelt brukes postbokser av bedrifter som mottar store postmengder fordi det er en rasjonell funksjon. Kan man ha adresse i en postboks? Dersom leietaker ønsker all post levert til postboksen, også den som er adressert til bolig-/besøksadresse, må det meldes adresseendring fra bolig-/ besøksadresse til postboksadressen. Adresseendring meldes på posten.no.

Hvordan leveres norgespakke?

Slik sender du pakken:

  1. Pakk godt inn det du skal sende.
  2. Mål og vei pakken; sjekk at sendingen er innenfor lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm (den må passe i en normal postkasse).
  3. Registrer pakken og betal på nett; velg om den skal hentes fra din postkasse eller du vil levere den på Posten selv.

By Meredeth Fierros

Hvordan pakke inn pakker til Posten? :: Hvordan betale trygt på FINN?
Nyttige lenker