Hjem > H > Hva Er Forgrunnsvinduer?

Hva er forgrunnsvinduer?

Forgrunnsvinduene på nettstedet mitt blokkeres

Chrome blokkerer forgrunnsvinduer som brukere muligens ikke synes er nyttige. Hvis forgrunnsvinduer blokkeres på et nettsted du eier, kan du gå til rapporten for krenkende opplevelser.

Les mer

Folk spør også hvordan tillate pop up?

Hvordan tillate alle popup-vinduer

Åpne Chrome og gå tilbake til Innstillinger> Innholdsinnstillinger> Forgrunnsvinduer og viderekoblinger, eller skriv krom: // innstillinger / innhold / popup-vinduer inn i adressefeltet og trykk Enter. Bytt bryteren til enten Blokker (av) eller Tillat (på) forgrunnsvinduer øverst.
Man kan også spørre hva er pop up blokkering? Poenget med en popup-blokker er å stoppe uønskede popup-vinduer, men ut ifra dine innstillinger kan iblant selv nyttige funksjoner blokkeres. Derfor er det viktig å lære seg hvordan man håndterer dette. Moderne nettlesere har nesten alltid noen form for popup-blokkere.

Er virus på PC farlig?

Det er ingen grunn til panikk hvis du til tross for alle forholdsregler har fått virus på maskinen. De fleste virus går det greit å slette med et antivirusprogram. Start med å oppdatere antivirusprogrammet, slik at du er helt sikker på at du har den aller nyeste versjonen. Dessuten, hva gjør virus med pcen? Et datavirus er en liten programvare som spres fra én datamaskin til en annen, og som forstyrrer datamaskinens drift. Et datavirus kan ødelegge eller slette data på en datamaskin, bruke et e-postprogram til å spre viruset til andre datamaskiner eller slette alt på harddisken.

Hvordan vet man om man har virus på PC?

Det finnes dessverre ikke en enkel metode man alltid kan bruke for å finne ut om en PC er infisert med skadelig programvare. Noen typer skadevare ødelegger filer helt. Andre typer skadevare opererer i det stille og påvirker nesten ikke den daglige bruken av maskinen. Hvordan slette kalender spam? Slik fjerner du kalenderspam

Trykk på Kalendere nederst på skjermen. Se etter en kalender du ikke gjenkjenner. Trykk på Mer informasjon-knappen (symbolet med et i-ikon) ved siden av kalenderen, rull nedover og trykk på Slett kalender.

Tilsvarende, hvordan få vekk spam på kalender?

Hvordan fjerne kalenderspam? Dersom du har vært så uheldig å få spam inn i kalenderappen din, kan det fjernes. Sjekk først om disse er i en egen kalender, om det er tilfellet, kan du enkelt fjerne alle ved å fjerne kalenderen. NB: Å fjerne kalenderen, er ikke det samme som å fjerne kalenderappen. Hvordan slette nedlastinger på Android? Slett filer

  1. Åpne Filer-appen på telefonen.
  2. Trykk på en fil.
  3. Trykk på Slett Slett. Hvis du ikke ser sletteikonet, trykker du på Mer Slett .

Hvordan rense mobilen?

Enkel mobilrengjøring

  1. Koble fra alle kablene og slå av mobilen.
  2. Vaske hendene dine.
  3. Fukt en myk, lofri klut og ta på litt mild husholdsningssåpe.
  4. Vask forsiktig overflatene på mobilen din.
  5. Unngå at vann kommer inn i tilkoblingspunkter.
  6. Tørk av mobilen med en ren klut.

By Gayelord Tuccio

Hvordan slette Kalendervirus? :: Hvordan bli kvitt pop up reklame?
Nyttige lenker