Hjem > H > Hva Er Sikkerhetssertifikat?

Hva er sikkerhetssertifikat?

HVA ER SSL SERTIFIKAT? Et SSL-sertifikat er et digitalt sikkerhetssertifikat som er utstedt til et domene, en organisasjon eller privatperson for å bevise at nettstedet er ekte. Det vil si at nettstedet er dem de utgir seg for å være og ikke er et «lure-nettsted».

Les mer

Så, hvordan oppdatere google chrome?

Installer Chrome-oppdateringer når de blir tilgjengelige

  1. Åpne Play Butikk-appen. på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter.
  4. Gå til «Tilgjengelige oppdateringer», og finn Chrome .
  5. Trykk på Oppdater ved siden av Chrome.
Hvordan sjekke om en nettside er trygg? På en seriøs nettbutikk skal det være kontaktopplysninger og adresse på virksomheten – samt organisasjonsnummer. Har nettbutikken adresse i f. eks. Kina, eller en veldig generell adresse, skal dine alarmklokker ringe.

Hvordan vite om en nettside er seriøs?

Det første og letteste du må sjekke, er om nettsiden benytter HTTPS. HTTP står for Hypertext Transfer Protocol. Det er den protokollen som gjør at innholdet på nettsiden kan vises. I dag bruker de aller fleste nettsider imidlertid HTTPS – hvor S-en står for Secure. Hvordan oppdage falske nettsider? Slik oppdager du en useriøs nettbutikk

  1. Nettadressen har skrivefeil. Svindlere kopierer en ekte nettbutikk, og bruker en adresse som er nesten helt lik den originale nettbutikken.
  2. Manglende kontaktinfo.
  3. Innhold fullt av skrivefeil.
  4. Ingen hengelås eller sertifikat.

Hva betyr hengelås?

Når du ser en hengelås til venstre i adresselinjen når du er på internett, betyr det at nettsiden du besøker er en sikker nettside. Det betyr at kommunikasjon, mellom deg og nettsiden du besøker er sikret. Ingen utenforstående kan lese eller stjele informasjon. Kom deg rundt DNS blokkering? Klikk på nettverkssymbolet øverst til høyre i statuslinjen og åpne «Nettverk- valgpanelet». Velg WiFi-tilkoblingen du er tilkoblet og gå videre ved å trykke på «Avansert»-knappen. Under «DNS»-fanen ser du hvilken foretrukkene og alternative DNS-server internettleverandøren din har gitt deg.

Også, hva er et popup vindu?

Popup-vinduer kan brukes til å dra besøkendes oppmerksomhet til f. eks. informasjon om en pågående kampanje eller annen viktig melding. Du kan også bruke popup-vinduer for å oppmuntre besøkende til å abonnere på nyhetsbrev. Ta dette i betraktning, hva er dns blokkering? En DNS-blokkering er en metode for å blokkere tilgangen for norske spillere til nettsteder som driftes av utenlandske spillselskaper.

Hvordan godta pop up i nettleseren?

Endre standardinnstillingene for forgrunnsvinduer og viderekoblinger

  1. Åpne Chrome. på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer. Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet. Nettstedsinnstillinger.
  4. Klikk på Forgrunnsvinduer/viderekoblinger.
  5. Velg alternativet du vil bruke som standardinnstilling.

By Hallagan Wisnewski

Hvordan sette inn linjeavstand i word? :: Hvordan stoppe OneDrive synkronisering?
Nyttige lenker