Hjem > H > Hva Må Man Gjøre Før Man Bytter Iphone?

Hva må man gjøre før man bytter iPhone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

Les mer

Hvordan fjerne Apple-ID fra iPhone uten passord?

Slik sletter du Apple ID uten passord

Sett iPhone i gjenopprettingsmodus. For de fleste iOS-enheter kan du trykke og holde nede Hjem-knappen og Av / på-knappen samtidig til iTunes-ikonet vises. Senere velger du "Gjenopprett" i popup-meldingen. Etter at du har tilbakestill iPhone, din Apple ID vil også bli fjernet.
Angående dette, hva er forskjellen på icloud og icloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Hvordan endre Apple-ID på iPhone?

Endre Apple-ID-en

  1. Gå til appleid.apple.com, og logg på.
  2. Velg Apple-ID i delen Pålogging og sikkerhet.
  3. Skriv inn e-postadressen du vil bruke som Apple-ID.
  4. Velg Endre Apple-ID.
  5. Hvis du endret Apple-ID-en til en tredjeparts e-postadresse, ser du etter en bekreftelseskode i innboksen, som du deretter taster inn.
Hva blir sikkerhetskopiert i iCloud? iCloud-sikkerhetskopi tar en kopi av informasjonen på iPhone, iPad og iPod touch. Når enheten er sikkerhetskopiert til iCloud, kan du enkelt konfigurere en ny enhet eller gjenopprette informasjon på en du allerede har. Dette gjør du hvis du vil at iCloud skal sikkerhetskopiere enheten din automatisk.

Blir bilder slettet fra iCloud?

Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen. Hvordan slette bilder på iPhone og ikke på iCloud? Når du trenger å slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud, kan du også sikkerhetskopiere iPhone-bilder til en annen iOS-enhet med ett klikk. Du trenger bare å klikke på "Verktøykassen" og koble til en annen iOS-enhet for å overføre bilder fra iPhone til andre iOS-enheter innen ett klikk.

Du kan også spørre hvordan sette iphone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus. Derav, hvordan slette alt på mobilen? For å så slette dataen din fra telefonen, start med å gå til: Innstillinger > Generelt > Nullstill > Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Hvordan slå av synkronisering mellom iPhone og mac?

slårsynkronisert

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > navnet ditt.
  2. Trykk på iCloud.
  3. Trykk for å velge hvilke apper du vil at skal bruke iCloud.

By Norean

Hvordan slette word dokument Mac? :: Hvordan logge ut av iCloud på iPhone?
Nyttige lenker