Hjem > H > Hva Får Man Ekstrapoeng For?

Hva får man ekstrapoeng for?

Poeng for høyere utdanning

Du kan få inntil 2 tilleggspoeng for høyere utdanning. Dersom du dokumenterer 60 studiepoeng (20 vekttall) eller mer, vil du få 2 tilleggspoeng. Dersom du dokumenterer mellom 30 og 59 studiepoeng (10-19 vekttall), vil du få 1 tilleggspoeng.

Les mer

Hva får man tilleggspoeng for vgs?

Det gis 1 tilleggspoeng for hvert av realfagene matematikk R2 og fysikk 2 og for programfaget fremmedspråk III. Øvrige programfag fra programområde for realfag og programfag i fremmedspråk med et omfang på 140 timer gir 0,5 tilleggspoeng. Programfagene latin og gresk med et omfang på 140 timer gir 0,5 tilleggspoeng. Hvor mange Språkpoeng kan man få? Du kan få språkpoeng for fremmedspråk tatt som programfag. Du kan få inntil 4 språk- og realfagspoeng til sammen. Det er ikke mulig å få mer enn 1,5 språkpoeng for samme språk. Du får ikke språkpoeng for fremmedspråk tatt som fellesfag.

Hvordan melde seg opp til fagprøve?

Praksiskandidatar skal melde seg opp til fag-/sveineprøve sjølve. Dersom du er lærling i ei bedrift er det lærebedrifta di som har ansvar for å melde deg opp til fagprøve. Du skal melde deg opp til fagprøven i det fylket der du har den folkeregistrerte adressa di. Er det mulig å melde seg opp til eksamen etter fristen? Du kan ikke melde deg opp etter 15. september eller 1. februar når fristen har gått ut.

Kan man melde seg opp til eksamen etter fristen?

Regler for forsinket eksamensmelding

Eksamensmelding etter fristen kan etter søknad tillates i følgende tilfeller: Ved sykdom eller fødsel, eller hvis det har vært dødsfall eller alvorlig sykdom i nærmeste familie. Dokumentasjon skal være vedlagt søknaden.
Og et annet spørsmål, blir det eksamen 2022? Eksamen for elever på 10. trinn og i videregående er avlyst. Dette gjelder både skriftlige, muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener.

Tilsvarende, hvor mange eksamen skal man opp i?

I Vg3 skal du opp i 4 eksamener. Norsk hovedmål er obligatorisk for alle elever. De tre resterende fagene er trekkfag. Et av fagene skal du opp i muntlig eksamen. Ta dette i betraktning, hva skjer hvis jeg stryker på eksamen høyskolen kristiania? En bachelor – eller masteroppgave som er vurdert til stryk/ikke bestått, kan bare leveres én gang som et nytt eksamensforsøk, og innen definert frist og bearbeidet form. Studenter kan søke om et fjerde eksamensforsøk. Fristen for å søke om dette er den samme som for ordinær eksamensoppmelding.

Hva betyr 2 fremmedspråk?

Elevene kan i stor grad selv velge 2. fremmedspråk. De vanligste språkene som velges som 2. fremmedspråk er fransk, spansk og tysk, men avhengig av skolenes tilbud kan elevene velge mellom et bredt antall andre språk.

By Rabin Ariyoshi

Hvem lagde norsk? :: Hva er spansk 3?
Nyttige lenker