Hjem > H > Hva Koster En Youtube-Kanal?

Hva koster en YouTube-kanal?

YouTube Premium koster 119 kroner i måneden, og du kan si opp abonnementet når det passer deg.

Les mer

Hvordan få YouTube på tv?

Åpne YouTube-appen på en telefon eller et nettbrett. Trykk på profilbildet ditt , og velg Innstillinger. Trykk på Se på TV. Trykk på Skriv inn en TV-kode, og legg inn koden som vises i blått på TV-en. Deretter, hvor er beskrivelsen på youtube? YouTube-beskrivelsen vises under videoen hver gang noen ser den. Hvis du ønsker å uttrykke takknemlighet til de som hjalp deg med å lage videoen, gi seerne en lenke for å sjekke ut mer innhold, eller bare annonsere et nettsted, kan du sette en lenke til YouTube-beskrivelsen.

Hvordan åpne YouTube?

Opprett en konto på YouTube

  1. Gå til YouTube.
  2. Klikk på Logg på øverst til høyre.
  3. Klikk på Opprett konto.
  4. Velg For meg selv eller For å administrere bedriften min.
Angående dette, hvordan aktivere youtube? Slik kan du aktivere kanalen din og vise innhold
  1. Logg på YouTube.
  2. Gå til siden der du kan opprette en kanal, og fyll ut skjemaet. Dette gjør at YouTube-kanalen din blir gjenopprettet.
  3. Når du har gjenopprettet den offentlige kanalen din, kan du gjøre videoene og spillelistene dine synlige på Videoer-siden.

Deretter, hvorfor kan jeg ikke laste ned youtube?

Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av YouTube-appen. Gå til appbutikken på enheten, og sjekk om du har ventende oppdateringer for YouTube-appen. Hvis telefonen din er ny eller nylig gjenopprettet, kan det hende at en gammel versjon av YouTube-appen er installert (versjoner eldre enn 12.0 anses som utdaterte). Tilsvarende, kan ikke oppdatere youtube? Problemer med å oppdatere

Hvis du ikke får oppdatert appen, betyr det at versjonen du bruker av Android-operativsystemet, ikke støtter den nyeste versjonen av YouTube-appen. Du må oppdatere operativsystemet hvis du vil bruke den nyeste versjonen av YouTube-appen for Android.

Tilsvarende, hvordan slette konto på youtube?

Logg inn på Youtube med kontoen du ønsker å slette. Gå til avanserte kontoinnstillinger . Trykk på Delete channel eller Slett kanal, logg inn på nytt for å verifisere. Så, hvordan skrur man av begrenset innhold modusen? Android-appen

  1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger. Generelt.
  4. Slå Begrenset innhold-modus av eller på.

Hvordan skru av begrenset tilgang?

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang. Tast inn en kode, og tast den deretter inn på nytt. Herfra kan du også slå på Face ID eller Touch ID som en måte for å avslutte en Begrenset tilgang-økt på.

By Jasik

Hvordan gjenopprette iPhone fra iCloud? :: Hvor gammel må man være for å ha YouTube kanal?
Nyttige lenker