Hjem > N > Når Man Har Glemt Sin Apple-Id?

Når man har glemt sin Apple-ID?

Du kan også gå til nettstedet for Apple-ID-kontoen hvis du trenger hjelp til å finne det. Gå til Apple-ID-kontonettstedet, klikk på «Glemt Apple-ID eller passord?», og følg instruksjonene på skjermen.

Les mer

Hvordan opprette ny iCloud konto?

Opprett en primær iCloud Mail-adresse på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Slå på iCloud Mail (eller Mail), og følg deretter veiledningen på skjermen for å opprette en iCloud Mail-adresse.
Hvordan logge inn på Apple-ID? Velg Apple-menyen  > Systemvalg. Klikk på Logg på. Oppgi Apple-ID og passord. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen.

Hvordan slette innhold på gammel iPhone?

Slett alt innhold og alle innstillinger fra iPhonen

  1. Velg Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill iPhone.
  2. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.
Også, hvordan slette iphone uten kode? Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi.

Hva gjør man med gammel iPhone?

Lever din gamle enhet i en av våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken. Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker. Dessuten, hvordan endre autoutfyll? på Android-enheten din. Innstillinger. Trykk på Autofyll og betalinger. Trykk på Betalingsmåter eller Adresser med mer.

Så, hvordan endre autofyll på mac?

Velg Safari > Valg i Safari-appen på Macen, klikk på Autoutfyll, og forsikre deg om at «Kredittkort» er markert. Hvis Macen eller Apple-tastaturet har Touch ID, og du vil bruke Touch ID til å fylle ut kredittkortinformasjon, forsikrer du deg om at du markerer Autoutfylling av passord i Touch ID-panelet i Systemvalg. Hvordan slette Autofyll på Ipad? Slå av Autoutfyll for kontakt- eller kredittkortinformasjon: Velg Innstillinger > Safari > Autoutfyll, og slå av et av alternativene.

Du kan også spørre hvordan slå av synkronisering på iphone?

slårsynkronisert

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > navnet ditt.
  2. Trykk på iCloud.
  3. Trykk for å velge hvilke apper du vil at skal bruke iCloud.

By Goldshlag Debreto

Hvordan legge inn ny Apple-ID på iPhone? :: Hvordan bytte Apple ID på telefon?
Nyttige lenker