Hjem > K > Kan Man Bruke Iphone Uten Apple-Id?

Kan man bruke iPhone uten Apple-ID?

Det andre er at du må opprette en Apple-ID. Denne brukes i forbindelse med kjøp av apper og bruk av forskjellige tjenester på telefonen. Du må ikke ha en Apple-ID, men da får du tilgang til svært få tjenester.

Les mer

Hvordan logge inn på Apple-ID?

Apple-ID-en brukes på tvers av alle enhetene og tjenestene dine, så det er viktig å holde kontoinformasjonen oppdatert. Bare logg på appleid.apple.com2 når som helst for å administrere kontoen din: Oppdater godkjente telefonnumre og enheter som du for øyeblikket er logget på Apple-ID-en med. Så, hvordan finne icloud brukernavn? Se om du allerede er logget på med Apple-ID-en din

  1. På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch. Trykk på Innstillinger og så på navnet ditt.
  2. På Mac. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID.
  3. På PC. Åpne iCloud for Windows, og se etter Apple-ID-en under navnet ditt.

Følgelig, hvordan fjerne apple-id fra iphone uten passord?

Slik sletter du Apple ID uten passord

Sett iPhone i gjenopprettingsmodus. For de fleste iOS-enheter kan du trykke og holde nede Hjem-knappen og Av / på-knappen samtidig til iTunes-ikonet vises. Senere velger du "Gjenopprett" i popup-meldingen. Etter at du har tilbakestill iPhone, din Apple ID vil også bli fjernet.
Også, hvordan slå av synkronisering på iphone? slårsynkronisert

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > navnet ditt.
  2. Trykk på iCloud.
  3. Trykk for å velge hvilke apper du vil at skal bruke iCloud.

Hvordan slette iPhone uten kode?

Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi. Hvordan få alt over på ny iPhone? Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus. Du kan også spørre hvordan gjenopprette ipad uten apple id? Måten å tilbakestille iPad uten Apple ID, går inn i iPad i gjenopprettingsmodus via iTunes. Oppdater iTunes til den nyeste versjonen først. Start iTunes og koble iPhone til datamaskin med en lyn USB-kabel. iTunes vil oppdage iPhone automatisk.

Hvordan logge ut av Apple TV?

Logg av på Apple TV

  1. Gå til Innstillinger > Kontoer > iCloud.
  2. Velg Logg av.

By Kriste Alsaedi

Hvordan få bakgrunnsbilde på iPhone mindre? :: Hvordan slette en gammel Apple ID?
Nyttige lenker