Hjem > N > Når Kommer Dnb Med Apple Pay?

Når kommer DNB med Apple Pay?

- Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Benjamin Kristoffer Golding i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

Les mer

Tilsvarende, kan jeg bruke apple pay med dnb?

Det kreves at enheten er basert på Android 5 eller nyere, og foreløpig er det kun Visa-kort som støttes hos DNB. Omtrent to av tre norske butikker og andre brukersteder støtter kontaktløs betaling. Det skal stort sett være dagligvarebutikker som ennå ikke har skrudd på støtten. Fristen for å gjøre dette er 1. Hvordan betale med mobilen DNB? Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.

Dessuten, hvilke banker godtar apple pay?

De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand. Hvordan betale med iPhone? Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID

  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.

Ta dette i betraktning, kan apple pay brukes i norge?

Hvis du er usikker, er det bare å spørre. Apple Pay kan brukes alle steder som godtar kontaktløs betaling – fra automater og matbutikker til drosjer og kollektivtransport. I apper og på nettet. Bruk Apple Pay til å betale for kjøp i Safari på iPhone, iPad og Mac. I forhold til dette, kan man bruke apple pay i norge? Aktiverer de funksjonen, kan de nå betale med iPhone-en eller Apple Watch-en i en rekke norske butikker. For betalingsterminaler som i dag kan ta i mot kontaktløs betaling fra bankkort, med «tæpping», kan ta i mot Apple Pay-betalinger, også.

Du kan også spørre hvilke kort støtter apple pay?

AktørKompatible kort
BRABankBegge bankens kort, altså Monocard og Widerøe Visa
Danske BankSamtlige kort tilknyttet Visa og Mastercard
MoneseDebetkort med euro-konto
N26Samtlige kort tilknyttet Mastercard
Folk spør også hvordan bruke apple pay på iphone? Du kan bruke Apple Pay til å betale på nettet i Safari2,3 eller i apper, der du ser Apple Pay som betalingsalternativ. Trykk på Apple Pay-knappen eller velg Apple Pay som betalingsmåte. Hvis du vil betale med et annet kort, trykker du på Neste-knappen eller Utvid meny-knappen ved siden av standardkortet ditt.

Hvilke butikker tar Apple Pay?

Du kan bruke Apple Pay i alle butikker over hele verden som aksepterer kontaktløse Mastercard eller Visa-kort. Du kan også bruke Apple Pay i nettbutikker og apper hvis de har en avtale om betaling med Apple Pay.

By Gearalt

Hvordan koble iPhone til TV trådløst? :: Hvordan koble høreapparat til iPhone?
Nyttige lenker