Hjem > H > Hva Er Nytt Med Airpods Pro 2021?

Hva er nytt med AirPods Pro 2021?

Apple AirPods Pro (2021) helt trådløse hodetelefoner med MagSafe-ladeetui. Apple AirPods Pro helt trådløse hodetelefoner er fullpakket med avanserte teknologier som leverer støydemping i sanntid og eksepsjonell lydkvalitet drevet av H1-brikken, nå også med MagSafe-ladeetui.

Les mer

Følgelig, kommer det nye airpods i 2021?

Der hevdes det at AirPods Pro 2 i beste fall ikke vil bli lansert før i slutten av 2021 – og trolig ikke før tidlig i 2022. Hva er forskjellen på AirPods og AirPods Pro? Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet.

Deretter, hva er forskjell på airpods 1 og 2?

Første generasjonen gjør mulig å få Siri aktivert med dobbelttrykk. Men med de 2. generasjon AirPods, kan du bruke talekommandoer til å gjøre det samme, takket være H1 brikkesett. Dette forbedrer den håndfrie opplevelsen av disse trådløse øretelefonene. Hvordan fungerer AirPods Pro? Trykk på og hold inne trykksensoren på skaftet til en AirPod til du hører en kimelyd. Når du har på deg begge AirPods, kan du trykke på og holde inne trykksensoren på en valgfri AirPod for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving.

I forhold til dette, kan man dusje med airpods?

Standard Airpods er ikke vanntette, men AirPods Pro ER vanntette. De er designet for å håndtere svette og små vannsprut. Imidlertid er de ikke vanntette, noe som betyr at de ikke bør brukes i vannsport eller i dusjen. Hva koster en Airpod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK

Hvor mye koster AirPods?

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui akkurat nå er 1 290 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.6 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 31 butikker. Så, hva koster airpods 3? Pris- og produktinformasjon

Den billigste prisen for Apple AirPods 3rd Generation Wireless In-ear akkurat nå er 1 770 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.5 av 5.

Er det støydemping på AirPods?

Den største og mest åpenbare oppgraderingen til AirPods Pro er aktiv støydemping. Som alle slike produkter bruker ørepluggene en mikrofon på utsiden til å lytte til omgivelsene. Pluggene lager motlyd og sender den ut via høyttalerne i øret ditt.

By Dovev Sober

Hvordan betjene AirPods Pro? :: Hvordan koble sammen 2 AirPods?
Nyttige lenker