Hjem > H > Hva Koster Esim Telenor?

Hva koster eSIM Telenor?

Telenor økte 1. april prisen for tvilling-SIM fra 30 til 69 kroner (eks. mva) for bedrifter og fra 37,50 til 69 kroner for privatpersoner.

Les mer

Angående dette, hvordan bestille nytt sim-kort telenor?

Du kan bestille nytt SIM-kort på Mine sider, i Mitt Telenor, fra chatboten Telmi, ved å ringe kundeservice eller dra innom en forhandler.

  1. Det er kun eier og bruker av abonnementet som kan bestille nytt SIM-kort.
  2. Ved bestilling av fysisk SIM-kort er leveringstid normalt 6-8 virkedager.
Hvor mye koster eSIM? Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort og tvilling SIM-kort. Skal du ha det som et tvilling SIM-kort koster det 29 kr/mnd. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch. Prisen er 29 kr/mnd.

Hvordan få eSIM Telia?

Hvis du har et fysisk SIM-kort / eSIM hos Telia fra før, som bare skal erstattes, kan du bestille det i Telia-butikkene eller hos kundeservice. For nytt abonnement med eSIM til iPhone, er det foreløpig kun mulig å bestille i Telia-butikkene. Har du erstattet et SIM-kort med et nytt eSIM, aktiverer du det på Min Side. Hvor mye koster eSIM Telia? For at Samsung Galaxy Watch skal fungere sammen med Telia-abonnementet ditt, må du ha en tjeneste for å koble klokken til 4G-nettet vårt. Tjenesten kalles Tvilling, og koster 30,- i måneden for eSIM til bruk i Galaxy Watch. Den kan bestilles for alle mobilabonnement unntatt BARN og kontantkort.

Og et annet spørsmål, hva koster tvillingkort telenor?

Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer. Månedspris: 99,-. Du kan enkelt bestille Tvilling-SIM i Mitt Telenor-appen eller logg inn på Mine sider. Folk spør også hvilke operatører tilbyr esim? Ice har nå åpnet for bruk av data med eSIM, og blir dermed den tredje operatøren i Norge som gjør dette, bak Telenor og Telia. I motsetning til de to andre operatørene er Ice-abonnementet utelukkende for data, og er ment for mobilen din.

Hvor mye koster det å kjøpe SIM-kort?

TypePris
Nytt SIM-kort i butikk199,-
Nytt SIM-kort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Purregebyr***35,-
Så, hvor kan jeg kjøpe sim-kort? SIM-kort kan hentes på Narvesen, YX/7-Eleven eller 7-Eleven kiosk i Norge.

Hvor lang tid tar det å få SIM-kort i posten?

Det koster 100 kroner, og du får det nye SIM-kortet i posten etter omtrent 2-5 virkedager.

By Ormand

Hvem leverer matvarer hjem? :: Hva må til for å bli Uber sjåfør?
Nyttige lenker