Hjem > H > Hva Er Altibox Wi-Fi Pluss?

Hva er Altibox Wi-Fi pluss?

Wifi Pluss er et ekstra tilkoblingspunkt ut fra hjemmesentralen som forbedrer den trådløse dekningen og fjerner dødsoner i huset ditt. Med Wifi Pluss får du maksimal hastighet og dekning, og alle i familien kan surfe og strømme med stabilt nett i alle rom.

Les mer

Hvilke lys skal lyse på ruteren?

DSL skal lyse grønt eller oransje.

Dersom denne ikke lyser må du undersøke at DSL-kabelen står ordentlig koblet til.
Ta dette i betraktning, hvor mye koster altibox i måneden?

ProduktPr månedFørste år 1)
Altibox Fiberbredbånd 150/150 (150/150 Mbps)749,-8 988,-
Altibox Fiberbredbånd 250/250 (250/250 Mbps)849,-10 188,-
Altibox Fiberbredbånd 750/750 (750/750 Mbps)999,-11 988,-
Altibox Fiberbredbånd 1000/1000 (1000/1000 Mbps)1 299,-15 588,-

Også, hvordan restarte altibox dekoder?

Slik gjør du det:

  1. Trykk på Altibox-knappen på fjernkontrollen.
  2. Valget <Dekoder> i menyen til venstre skal nå være markert.
  3. I menyen til høyre navigerer du med pilknappen ned til <Gjenopprett fabrikkinnstillingene> og trykker OK.
  4. Bekreft tilbakestilling ved å markere <Gjenopprett> og trykke OK.
Hva er Bromodus Telia? For å bruke funksjonene i din egen ruter bør du aktivere bromodus («bridge mode»). Det som da skjer er at du degraderer boksen fra nettleverandøren din til en «dum» enhet som sender trafikken videre til din egen ruter.

Folk spør også hvordan koble en ruter fra ruter til ruter?

Koble en Ethernet-kabel fra modemet til den trådløse ruteren (det følger vanligvis en kort Ethernet-kabel med den trådløse ruteren for dette). Plugg inn strømkabelen til den trådløse ruteren. Vent minst 30 til 60 sekunder, og sjekk at lysene på ruteren fungerer som de skal. Også, kan man ha flere rutere? Sett opp en ekstra trådløs ruter

Har du et stort hus kan det være vanskelig å få signalene til å rekke overalt i huset – uansett hvor du plasserer den trådløse ruteren. Løsningen da kan være å sette opp enda en trådløs ruter – en i hver ende av huset.

Hva er en bridge nettverk?

I likhet med broen som forbinder to deler av land for å fylle opp rommet for å krysse et gap eller åpen plass, kobler nettverksbroen også to deler av et nettverk ved et datalinklag. Bridge-nettverk kobler to forskjellige nettverk og gir kommunikasjon mellom dem. Hva betyr dobbel NAT? Du kan koble til to rutere for å utvide Wi-Fi-dekningen i hjemmet ditt. Men når du har to rutere, hver med sitt eget private Wi-Fi-nettverk, kan det være problematisk for de personlige enhetene dine å kommunisere med hverandre. Dette scenarioet kalles dobbel-NAT.

Hvilken funksjon har DHCP?

DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) er en kommunikasjonsprotokoll som brukes i UDP/IP datanettverk. Ved hjelp av en DHCP server er det mulig å automatisk tildele IP-adresser og andre nettverksparametre til tilkoblede klienter. Dette gjør at klienter i ett nettverk kan kommunisere med hverandre meget effektivt.

By Ridley Varian

Hvordan aktivere Wi-Fi anrop? :: Hvordan aktivere Altibox?
Nyttige lenker