Hjem > K > Kan Man Kjøpe Sim Kort På Narvesen?

Kan man kjøpe sim kort på Narvesen?

SIM-kort kan hentes på Narvesen, YX/7-Eleven eller 7-Eleven kiosk i Norge.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvor lang tid tar det å få nytt sim kort?

Forutsetninger for bestilling av SIM

Det er kun eier og bruker av abonnementet som kan bestille nytt SIM-kort. Ved bestilling av fysisk SIM-kort er leveringstid normalt 6-8 virkedager.
Hvor mye koster det å kjøpe sim kort?

TypePris
Nytt SIM-kort i butikk199,-
Nytt SIM-kort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Purregebyr***35,-

Du kan også spørre hva betyr sim-kort ikke klargjort?

Det tyder på at det er noen problemer med SIM-kortet. Send oss telefonnummeret ditt og nummeret på SIM-kortet, så skal vi sjekke opp i det for deg! Vi kan ikke se noe feil her, så det er fint om du kan prøve å skru mobilen av og på igjen, evt. sette simkortet i en annen mobil. Hvordan aktivere SIM-kort på iPhone? Du setter inn SIM-kortet på høyre siden av telefonen ved å stikke denne spisse delen av «bindersen» inn i hullet på siden. Så må du taste PIN-koden. Taster du feil PIN tre ganger, må du skrive inn PUK-koden, oppført sammen med PIN-koden i brevet som fulgte med SIM-kortet.

Følgelig, hvor kan jeg kjøpe mycall sim-kort?

Logg inn på Min Side og bestill nytt SIM-kort. Du kan enkelt velge å hente SIM-kortet på Narvesen, 7-eleven eller YX/7-eleven. Da får du ditt nye SIM-kort samme dag. Husk gyldig legitimasjon. Hvor kan man hente SIM-kort? Du kan hente SIM-kortet umiddelbart på Narvesen, 7- Eleven, XY/7-Eleven, eller velge å få kortet tilsendt i posten (5-9 virkedager) HUSK! Posten leverer annenhver virkedag. SIM-kortet støtter BankID og kan tilpasses i størrelse til å passe alle telefoner.

Man kan også spørre hvor kan jeg kjøpe kontantkort?

Det er dessuten fullt mulig å kjøpe kontantkort over disk. De store mobiloperatørene selger kontantkortene sine i dagligvarebutikker, i kiosker og på bensinstasjoner. Telenor samarbeider også med noen banker om å selge kontantkort i minibanker. Man kan også spørre hva skjer ved bytte av sim-kort? Informasjon som er lagret på SIM-kortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

Hvordan få låst opp SIM-kort?

Har du glemt PIN-koden din, finnes det imidlertid en måte å få låst opp SIM-kortet likevel. Alt du trenger er den såkalte PUK-koden. «PUK står for Personal Unblocking Key, og er en kode som aktiveres om brukeren taster feil PIN flere ganger», ifølge Telenor. Som oftest har du tre forsøk.

By Byrne

Hvordan aktivere iPhone som er deaktivert? :: Hvor mange goodies Telenor?
Nyttige lenker