Hjem > H > Hva Er Hovednummer Id Pin?

Hva er hovednummer ID PIN?

Du kan velge en PIN-kode for BankID på mobil som er på 4-8 siffer. Bruk av flere siffer vil øke sikkerheten. Du kan når som helst endre denne PIN-koden for BankID på mobil. Som regel går du til Innstillinger, men det vil variere fra telefon til telefon.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvilken bank bankid?

Logg deg inn på Min BankID øverst til høyre på bankid.no, så ser du hvilken bank du fikk BankID fra. Hvordan få QR kode fra DNB? QR-koden vil du finne i en melding i din postkasse i nettbanken. Postkassen finner du ved å trykke på det grønne informasjonsikonet øverst til høyre.

Hvorfor blir BankID sperret?

Ta kontakt med banken med en gang du mistenker at passord, kodebrikke eller telefon med BankID på mobil er på avveie, så sperres BankID med det samme. Mistenker du at noen kjenner ditt personlig passord for BankID? Du kan endre passord selv mens du logger inn ved å gå til menyen i BankID-ruta og velge Endre passord. Tilsvarende, hva gjør man med gamle kodebrikker? - Aldri kast kodebrikken

Om du har BankID påmobil, legg den i en skuff sammen med passet og ta den frem ved "høytidelige" anledninger slik at du husker ditt personlige passord også, sier Steinsland.

Ta dette i betraktning, hvordan betale uten kodebrikke?

BankID på mobil er det svært mange som bruker i dag. I praksis gjør BankID på mobil at du enkelt kan identifisere deg og signere – uten å bruke kodebrikke. Med appen kan du logge deg inn i nettbanken din og bruke banken til det du pleier; for eksempel sjekke saldo, overføre penger og betale regninger. Så, hva må man gjøre for å åpne bankid? For å logge inn i nettbanken første gang, må du taste inn personnummer, sikkerhetskode fra brikken og tilslutt personlig kode. Førstegangspassord vil du motta fra banken som har utstedt BankID-brikken din.

Hvordan få engangskode på SMS?

Slik gjør du det:

  1. Sjekk at din kontaktinformasjonen din er riktig i mobil- eller nettbanken.
  2. Last ned engangskode-appen i AppStore eller Google Play.
  3. Trykk på Kom i gang.
  4. Har du allerede mottatt koder?
  5. Fyll inn samme kontaktinformasjon som du har i mobil- eller nettbanken.
  6. Skriv inn kodene du får på SMS.
Kan man ha BankID fra flere banker? Du kan få BankID fra alle banker du har et kundeforhold i. Én og samme BankID kan imidlertid brukes på tvers av bankene og andre brukersteder.

Hvordan bestille ny BankID?

For å få BankID må du legitimere deg med norsk pass eller annen legitimasjon med samme sikkerhetsnivå som norsk pass. For å legitimere deg må du etter avtale med banken møte opp der banken kan verifisere din legitimasjon. Banken vil informere og hjelpe deg dersom du har spørsmål.

By Judi Congdon

Hvordan aktivere Bluetooth PC? :: Kan ikke aktivere BankID-app?
Nyttige lenker