Hjem > E > Er Iphone 13 Bra?

Er iPhone 13 bra?

Konklusjon. For de fleste er iPhone 13 det beste valget blant Apples nye iPhone-generasjon. Man mister raskere skjermoppdatering og telebrennvidde, sammenlignet med 13 Pro, men resten er for alle praktiske formål like bra på en iPhone 13.

Les mer

Hva er forskjell på iPhone 12 og 13?

Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU. Angående dette, er iphone 13 pro max bra? Hvis du er ute etter den overlegent beste iPhone-modellen Apple har skapt, er det iPhone 13 Pro Max du skal velge. Først og fremst fordi batteriet har meget solid utholdenhet. Du trenger også store lommer, både bokstavelig og billedlig talt, for denne telefonen er både stor og dyr.

Derav, når kommer iphone 13 for salg?

iPhone 13 – lanseringsdato og pris

Det vi vet per nå er at vi kan forhåndsbestille samtlige modeller i den nye iPhone 13-serien fra og med 17. september klokken 14:00. Samtlige modeller, inkludert Pro- og Pro Max-variantene, vil være tilgjengelig for ordinært kjøp (og i butikker) den 24. september.
Og et annet spørsmål, hva er forskjell på iphone 13 og iphone 13 pro? Ifølge Apple er «busslommen» 20 prosent mindre. Med andre ord: mer skjerm. Utseendemessig er Pro-modellen like stor som iPhone 13, mens Pro Max er litt større igjen. Det er rustfritt stål på rammen rundt Pro-modellene, noe som gjør de mer solide enn de rimeligere modellene med aluminiumsramme.

Og et annet spørsmål, hva er forskjell på iphone 13 pro og 13 pro max?

Apples iPhone 13 Pro Max er stort sett identisk med den vanlige 13 Pro-modellen, men skjermen er større og batteriet holder lengre. Kjempeskjerm med høy oppløsning og 120 Hz. Hurtigere mobil finnes ikke på markedet, og batteriet kan ikke slites ut. Man kan også spørre kan man bruke samme deksel til iphone 12 og 13? Enkelt sagt sammen vil iPhone 12 eller 12 mini-etui ikke passe iPhone 13 eller 13 mini. Dette skyldes først og fremst bare en faktor, som er den bakre kameramodulen.

Følgelig, blir iphone 12 billigere når iphone 13 kommer?

Ved tidligere lanseringer har ikke selskapet kuttet prisen på de større modellene, og det er lite sannsynlig at praksisen vil forandres i år. Begge Pro-modellene var svært populære gjennom hele 2021, og mange butikker satt med tomme lagre gjennom store deler av året, noe som heller ikke hjalp på prisen. Dessuten, hvor lang batteritid har iphone 13 pro max? For iPhone 13 Pro opplevde vi resultatet som bedre. Der testens andre skribent gikk fra en iPhone 12 mini, som ofte går tom for batteri et par timer før leggetid, overlevde iPhone 13 Pro gjennom hele natten. Vi får rundt 1,5 døgns brukstid ut av Pro Max og drøyt ett døgn ut av Pro.

Hvor lang ventetid er det på iPhone 13?

Forsøker du å legge inn en bestilling på iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, vil du se at estimert utsendelse er om 4–5 uker. Det gjelder uansett konfigurasjon på 128 GB–1 TB. Bedre er utvalget av iPhone 13 og iPhone 13 Mini, der de fleste konfigurasjoner har estimert utsendelsestid på mellom 5 og 7 dager.

By Busey

Når kommer forhåndsbestilt iPhone? :: Hva er forskjell på iPhone 12 og iPhone 13?
Nyttige lenker