Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Xr Og Xs?

Hva er forskjellen på XR og XS?

Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet.

Les mer

Følgelig, hva er størst av iphone xs og xr?

Størrelse. iPhone XS er et godt valg hvis du leter etter noe mer kompakt og slankt, takket være den 5,8-tommers skjermen. iPhone XR er bare litt større med en 6,1-tommers skjerm, men du vil kanskje merke forskjellen når du sammenligner de to modellene med hverandre. Man kan også spørre hvilken iphone er like stor som xr?

MODELLSKJERM STØRRELSEDIMENSJONER
iPhone XR6.1inX x 150.9 75.7 8.3 mm
iPhone X5.8inX x 143.6 70.9 7.7 mm
8 iPhone Plus5.5inX x 158.4 78.1 7.5 mm
iPhone 84.7inX x 138.4 67.3 7.3 mm

Hvilken iPhone har størst skjerm?

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone Xs Plus har bransjens beste farge-gjengivelse – HDR og helt svart. Skjermstørrelsen er på hele 6,5 tommer, den største skjermen på en iPhone noensinne, og skjermen strekker seg lenger ut mot kantene. Derav, hva betyr xr? XR-utvikling er en teknologiutdanning med fokus på utvidet virkelighet, eller Extended Reality. Studiet gjør deg klar for jobb innen Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR). Utvidet virkelighet (XR) refererer til plattformene Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR).

Hvor stor er iPhone XS?

Begge telefonene har spesialutviklede OLED-skjermer som Apple kaller «Super Retina». XS har en skjermstørrelse på 5,8 tommer (samme som iPhone X), mens displayet på storebroren XS Max er på hele 6,5 tommer. Folk spør også hvilken iphone er best 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Deretter, kan man bruke samme deksel til iphone 12 og 13?

Enkelt sagt sammen vil iPhone 12 eller 12 mini-etui ikke passe iPhone 13 eller 13 mini. Dette skyldes først og fremst bare en faktor, som er den bakre kameramodulen. Er iPhone 7 like stor som iPhone 8? iPhone 7-modellene har stort sett samme størrelse som iPhone 8-telefonene.

Angående dette, skal jeg kjøpe iphone 11 eller 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

By Zuzana

Hvor stor skjerm hjemmekontor? :: Hvilken skjerm har iPhone 11?
Nyttige lenker