Hjem > E > Er Iphone 13 Vanntett?

Er iPhone 13 vanntett?

iPhone 13 og iPhone 13 mini har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter).

Les mer

Så, hvilke iphone tåler vann?

iPhoneiPhoneiPhone

Om sprut-, vann- og støvbestandighet på iPhone 7 og nyere

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
Ta dette i betraktning, hva er nytt med iphone 13 pro max? iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har også 5G med flere bånd for å gi bedre dekning, store forbedringer i batteritid for den beste batteritiden på iPhone noensinne med iPhone 13 Pro Max, en ny lagringskapasitet på 1 TB, og skjermglasset med Ceramic Shield, som er sterkere enn glasset på noen annen smarttelefon.

Så, er iphone 13 pro max bra?

Hvis du er ute etter den overlegent beste iPhone-modellen Apple har skapt, er det iPhone 13 Pro Max du skal velge. Først og fremst fordi batteriet har meget solid utholdenhet. Du trenger også store lommer, både bokstavelig og billedlig talt, for denne telefonen er både stor og dyr. Deretter, hvordan lade iphone 13? Lad iPhone 13 med en gammel lader

Som tidligere iPhones har iPhone 13 en Lightning-port for lading. Hvis du har en gammel iPhone, kan du bruke en eksisterende Lightning-til-USB-A-kabel med den konvensjonelle USB-A-strømadapteren for å lade iPhone 13.

Dessuten, hva er bedre med iphone 13?

For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr. Kan man dusje med iPhone 11? Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.)

Derav, kan man bade med iphone 11?

Han ser det faktum at iPhone har fått IP-grad IP67 som en «forsikring», ettersom det ikke lenger er krise om telefonen faller i vasken. Utover det anbefaler Apple-bloggeren å ikke tøye grensene, og mener man altså bør unngå å legge på svøm med telefonen selv om kapslingsgraden tilsier at den bør tåle det. Tilsvarende, kan man bade med iphone 12? Vi får se om terminalen har bestått testene. Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet.

Hva er forskjell på iPhone 13 og iPhone 13 Pro?

Det er på innsiden at årets modeller skiller seg mest fra fjorårets. Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre.

By Ferrick Holtrop

Hva er nytt på iPhone 13 Pro? :: Hva er forskjellen mellom iPhone 13 Pro og Pro Max?
Nyttige lenker