Hjem > E > Er Iphone Se 2020 Vanntett?

Er iPhone se 2020 vanntett?

Telefonen kommer med en 4.7" Retina HD-skjerm og drives av den samme A13-chippen som blant annet brukes i iPhone 11, så den skal ikke være noen sinke. iPhone SE har også på et 12MP kamera og kan i tillegg by på både trådløs lading og filming i 4K. Telefonen er også vanntett (IP67).

Les mer

Tilsvarende, hvilken iphone er best 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.
Ta dette i betraktning, hva står se for? iPhone SE (hvor SE er en forkortelse for Special Edition) kan vise til: iPhone SE (1. generasjon), en telefon lansert i 2016.

Du kan også spørre hvilken iphone har best kamera?

iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn i fjor. Det merkes godt når man er ute om natten og tar bilder. Hvilken iPhone har stor skjerm? Størrelse. iPhone 8 Plus er større enn iPhone X. Imidlertid har iPhone X større skjerm målt diagonalt. iPhone 8 Plus har en 5,5-tommers skjerm, og på tradisjonelt iPhone-vis er den omgitt av en kant (området mellom skjermen og telefonens ramme) som inneholder frontkameraet øverst og Hjem-knappen nederst.

Skal jeg kjøpe iPhone 11 eller 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold. Ta dette i betraktning, hvor stor er iphone 12? På iPhone 12 og iPhone 12 Pro er skjermene jevnstore med sine 6,1 tommer, mens du på iPhone 12 mini får 5,4 tommer og på iPhone 12 Pro Max 6,7 tommer.

Hvor lenge skal en mobiltelefon vare?

Når man kjøper en mobil i Norge kan man forvente at mobilen skal ha en levetid på fire år, og et lithium-ion batteri skal tåle to års bruk. Hvor ofte bør man bytte mobil? Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år.

Hvor lenge oppdateres iPhone?

Med Apples moderne iPhones, iPhone 11, iPhone X eller iPhone 13, får du minst seks års iOS -oppdateringer. Dette er gjennomsnittet, selv om det kan endre seg, avhengig av funksjoner som Apple legger til iOS.

By Faria Cyrnek

Hva er målene på A5? :: Er iPhone SE en bra telefon?
Nyttige lenker