Hjem > H > Hva Er Nytt Med Iphone 13 Pro?

Hva er nytt med iPhone 13 Pro?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max introduserer den mest avanserte skjermen på iPhone noensinne, Super Retina XDR med ProMotion, som støtter en adaptiv oppdateringsfrekvens fra 10 Hz til 120 Hz, for raske bildefrekvenser når brukerne trenger det og som sparer batteritid når de ikke gjør det.

Les mer

Følgelig, hva er bedre med iphone 13?

For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr. Hvor stor er iPhone 13 Pro Max? Målt som et rektangel er skjermen 5,42 tommer (iPhone 13 mini), 6,06 tommer (iPhone 13, iPhone 13 Pro) eller 6,68 tommer (iPhone 13 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

Og et annet spørsmål, hva er forskjellen på iphone 12 modellene?

Samtidig er det også her du merker den første forskjellen på iPhone 12- og iPhone 12 Pro-modellene: Sistnevnte veier litt mer, rett og slett fordi kantene er laget av et speilblankt spesialstål, mens iPhone 12 og iPhone 12 mini er innrammet av noe lettere (og 100% resirkulert) aluminium. Er iPhone 12 bedre enn iPhone 11? Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

Og et annet spørsmål, hva er forskjell på iphone 11pro og 12 pro?

iPhone 11 Pro - IPhone 11 Pro inneholdt en OLED Super Retina XDR-skjerm som er 5.8 tommer og har en oppløsning på 2436 x 1125 piksler. iPhone 12 Pro - IPhone 12 Pro har en OLED Super Retina XDR-skjerm som er 6.1 tommer og har en oppløsning på 2532 x 1160 piksler. Kan man dusje med iPhone 12? Unngå følgende for å hindre væskeskade: Svømme eller bade med iPhone. Utsette iPhone for høyt vanntrykk eller vann med stor hastighet, for eksempel dusjing, vannskikjøring, bruk av wakeboard eller vannscooter, surfing og så videre. Bruke iPhone i en badstue eller et damprom.

Følgelig, er iphone 12 pro vanntett?

Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet. Dessuten, hvorfor kjøpe iphone 13? Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet.

Også, når leveres iphone 13?

Hele iPhone 13- og iPad-seriene blir tilgjengelige i butikkene og vil leveres til kundene fra og med fredag 24. september. Med en helt nydesignet nettbutikk er det lettere enn noen gang å handle Apple-produkter på nettet eller på et fysisk utsalgssted.

By McCoy

Hva er forskjellen på iPhone 12 Pro og iPhone 12? :: Hva er forskjellen mellom iPhone 12 og 12 pro?
Nyttige lenker