Hjem > K > Kan Man Ha Iphone Xr I Dusjen?

Kan man ha iPhone XR i dusjen?

Når det er sagt så er det likevel mulig å ta med seg telefonen i dusjen, om man har lyst til å la sangen fortsette å gå. iPhone XR følger dog «kun» IP67-standarden.

Les mer

Ta dette i betraktning, er iphone 12 bedre enn iphone 11?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold. Er iPhone 12 verdt pengene? TechRadar Verdict

Det er enkelt å avvise iPhone 12 som «mer av det samme», spesielt med tanke på at en ny og kompakt iPhone 12 Mini er på vei. Samtidig er det tydelig at 5G begynner å bli relevant for mange, og MagSafe-ladingen kan være et stort pluss. I tillegg får du også en bedre skjerm.

Hva er spesielt med iPhone 12?

Apple iPhone 12 Pro er en fantastisk mobiltelefon. Den er lynrask, kameraene tar utrolige bilder i både dagslys og mørke, designet er lekkert, magneten på baksiden er kul og ting som 5G og lidar-sensor på baksiden gjør den fremtidssikret for det aller meste. Men den koster 13.000 kroner. Så, hvordan tørke iphone 11? Slik tørker du iPhone: Dunk iPhone forsiktig mot hånden med Lightning-kontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. La det gå minst 30 minutter før du lader enheten ved bruk av en Lightning-kabel eller kobler til Lightning-tilbehør.

Hva er garantien på iPhone 11?

Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Ta dette i betraktning, hva er bedre med iphone 13? For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr.

Og et annet spørsmål, hva er nytt på iphone 13?

iPhone 13 Pro og Pro Max er designet med metallrammer som er mer motstandsdyktige mot riper, og kommer nå med fire farger - nå også en lekker og lys blåfarge. Modellene er helt redesignet på innsiden, for å gjøre plass til både et større kamerahus og et kraftigere batteri. Deretter, er iphone 13 pro verdt det? Kompromissløst kamera

Og når man snakker om kamera: iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn i fjor.

Hvordan fikse mobilen når den er våt?

Den våte mobilen bør helst få hvile på en seng av ukokt ris eller Rice Krispies i 48 timer før du skrur den på igjen.

By Kallman

Hva er forskjellen mellom iPhone 12 og 12 pro? :: Hvor stor er iPhone 13?
Nyttige lenker