Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Iphone 13 Pro Og Iphone 13?

Hva er forskjellen på iPhone 13 Pro og iPhone 13?

Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre. Det gjør at man får litt mer skjermflate enn i fjor.

Les mer

Derav, hvorfor kjøpe iphone 13?

Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet. Er iPhone 13 verdt det? Ja, det er oppdateringer, men de er små og inkrementelle. Hvis du kjører en iPhone 11, er noen av modellene i det området, ja, iPhone 13 definitivt verdt en oppgradering. IPhone 13 er kanskje ikke en massiv oppdatering på iPhone 12, men den representerer en STOR oppdatering sammenlignet med iPhone 11.

Så, er iphone 13 pro verdt det?

I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen. Angående dette, når kommer iphone 13 for salg? iPhone 13 – lanseringsdato og pris

Det vi vet per nå er at vi kan forhåndsbestille samtlige modeller i den nye iPhone 13-serien fra og med 17. september klokken 14:00. Samtlige modeller, inkludert Pro- og Pro Max-variantene, vil være tilgjengelig for ordinært kjøp (og i butikker) den 24. september.

Hvor mye går iPhone ned i pris?

13,1 prosent prisnedgang etter seks måneder, 29 prosent nedgang etter seks måneder. 32,5 prosent prisnedgang etter tre måneder, 32,5 prosent under Black Week, 33,4 prosent etter seks måneder, og 50 prosent etter ett år. Når er iPhone billigst? Statistikken avslører imidlertid at det er ett lite vindu i løpet av året hvor en sparer mest, også på iPhone: Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret.

Hvor kjøper jeg iPhone billigst?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst. Du kan også spørre hvilken iphone skal jeg kjøpe? iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic.

Folk spør også hvilken iphone tåler mest?

iPhone 12 har dobbelt 12 MP kamera med vidvinkel og ultravinkel som lar deg fange flere detaljer enn du kan med eldre iPhones. Det ytre laget av Ceramic Shield gjør mobiltelefonen din fire ganger mer støtsikker, så du kan være tryggere på at den tåler mer om du skulle miste den i bakken.

By Kowal Plott

Hva er målene på iPhone 12? :: Er iPhone 12 Pro og 13 pro like store?
Nyttige lenker